BAŞÖRTÜSÜ MESELESİNİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇÖZMÜŞTÜR, MİLLETİMİZİ İSTİSMAR EDEMEZSİNİZ

‘ŞEHİDİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİM’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ulusal ve yerel gündemi değerlendirdi. Başkan Seymen; “Kıymetli hemşehrilerim;  Öncelikle Pençe Kilit operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerimiz Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimiz başı sağ olsun. Vatanımızı korumak için var gücüyle mücadele eden tüm Kahramanlarımıza selam olsun.

‘MUHAFAZAKAR SEÇMENE YÖNELİK BU SAMİMİYETSİZLİK TİYATROSU KARŞILIĞINI BULMAMIŞTIR’

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu bir gece yarısı yayınladığı videoda baş örtüsü meselesine dair açıklamalarda bulundu. Milletimizin baş örtüsünün önde gelen karşıtlarından olarak bildiği, baş örtüsünün kamusal alanda yasaklanması, baş örtülü vatandaşlarımızın seçilme hakkı, çalışma hakkı yani yaşam haklarının elinde alınması için her türlü girişimde bulunmuş Sayın Kılıçdaroğlu’nun samimiyetsizliğini de milletimiz bilmektedir. Söylemlerinin ardından sundukları önerge metninde de başörtüsünün istenirse kamusal alanda yasaklanabileceği kelime oyunları ile belli olmaktadır. Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde milli ve manevi değerleri önceleyen muhafazakar seçmene yönelik oynanan bu samimiyetsizlik tiyatrosu karşılığını bulamamıştır. Çünkü bizim milletimiz feraset sahibidir. Ayak oyunlarıyla değil, dertleriyle dertlenirseniz milletimizin gönlüne girersiniz.

‘TEK SORUMLUSU KILIÇTAROĞLU’NUN TEMSİL ETTİĞİ CHP ZİHNİYETİDİR’

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi, Bugün Türkiye’nin gündeminde başörtüsü diye bir mesele, verdiğimiz mücadele ve yaptığımız düzenlemelerle hamdolsun artık kalmamıştır. Geçmişte bu ülkede böyle utanç verici bir mesele yaşandıysa bunun tek sorumlusu Kılıçdaroğlu’nun temsil ettiği CHP zihniyetidir. Bizim ve vicdanı olan bütün insanların bakış açısına göre Kılık kıyafet ve başörtüsü meselesi ne yasa ne de anayasa konusu olmaması gereken tabii bir haktır. Nasıl başı açık bir hanım kardeşimizin hayatın her alanında var olabilmesi için herhangi bir düzenleme gerekmiyorsa aynı durum başörtülü kardeşlerimiz için de geçerlidir. Ülkemizde milletimizin inancına, değerlerine, tarihine, kültürüne düşman olan CHP, geçmişte bürokratik vesayetle ve darbecilerle el ele vererek önümüze böyle bir sorun çıkarmıştır. İnsanlarımızı mağdur eden bu mekanizmayı perde gerisinden işleten hep CHP zihniyetidir.

‘BİR METRELİK BEZ PARÇASI DİYEN KILIÇTAROĞLU’NU UNUTMADIK’

Biz Kılıçdaroğlu’nun 2008’de yaptığımız anayasa değişikliğinin iptali başvurusunda “başörtüsünün çağdaş demokrasiye tehdit oluşturduğu, kamu düzenini, toplum huzurunu, beraberliği zedeleyeceği” ifadelerini unutmadık. Katıldığı bir televizyon programında başörtüsüne ‘’çul’’ diyerek başörtüsünü küçümseyeceğini düşünen spikere ‘’bir metrelik bez parçası’’ ifadesiyle onu onaylayan Kılıçdaroğlu’nu unutmadık. Teyzelerin başörtülerini zorla çekiştirerek söktükleri görüntüleri unutmadık. Üniversite kapılarında başörtüsü nöbeti tutan genç kardeşlerimizi unutmadık. Yemin törenlerine alınmayan analarımızı unutmadık.

‘YASA DEĞİL ANAYASA ÇIKARALIM’

Madem tarihe gömdüğümüz bu konuyu tekrar gündeme getirdi, kendisi samimiyse Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yasa değil anayasa düzeyinde AK Parti ve MHP olarak 2008’de hazırladığımız 5735 sayılı anayasa değişikliği teklifini kamuda çalışmayı da kapsayacak şekilde, bu hususta aksi yönde düzenleme yapılamayacağı, uygulamaya gidilemeyeceği açık kaydıyla birlikte yeniden çıkartalım.

‘ZORLAMA SİYASETLERİNİN SAMİMİYETSİZLİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU’

Bizim en büyük hayallerimizden olan ve milletimize en büyük hizmetlerimizden birisi olacak yeni, sivil, özgürlükçü anayasada CHP’nin de milletimizin lehine bir faydası olmuş olsun. Tabi Sayın Cumhurbaşkanı’mızın açıklamasından sonra CHP tarafından gelen açıklamaları görünce zorlama siyasetlerinin samimiyetsizliği ortaya çıkmış oldu.

‘AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR’

Ak Parti kurulduğu günden bugüne milletiyle bağını koparmayan, sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler üreten, seçimden seçime değil her gün sahada olan milletin partisidir. CHP’nin zoraki ve samimiyetsiz bir şekilde gündeme aldığı konuları Recep Tayyip Erdoğan çoktan çözmüş, her bir vatandaşımızın yaşam hakkını temin etmiştir. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan milletin adamı, Ak Parti milletin partisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, sağlıklı ve bereketli günler diliyorum” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − 55 =