“BAŞKANLIK ODASI HALKIN ODASI OLACAK”

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet işeri, erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar devam eden saha çalışmalarında esnaf ve vatandaşlara yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.  İşeri yaptığı açıklamada, “Görevi devraldığımız günden itibaren halkın içinde halkla beraber yürümeye devam edeceğim. Başkanlık odası halkın odası olacak” dedi.

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve partililerin de eşliğinde Merkez Mahallesi’nde sürdürülen saha çalışmalarında Başkan İşeri’nin önceliği gençler oldu. Gençlerle oturup özellikle işsizlik üzerine sohbet eden İşeri; “Sanayi kenti Kocaeli’de bulunan fabrikalardan önceliğimiz Tersane, Ford, Bingo olacak ama, diğer fabrikalarlada iletişim halinde olup, gerekli kontenjanları sağlayacağız” diye belirtti.

“BAŞKANLIK ODASI HALKIN ODASI OLACAK”

Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet işeri, erken saatlerde başlayıp geç saatlere kadar devam eden saha çalışmalarında esnaf ve vatandaşlara yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Gölcük’ü yaşanabilir bir kent konumuna getirmek için “Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” düsturuyla yola çıktıklarını belirten İşeri; “Vatandaşın ve esnafın sorunu bizim sorunumuzdur. Gölcük’te uzun yıllar siyasetin içinde olan biri olarak bu sorunlar beynimizin bir köşesinde hep yer etmiştir. Proje ekibimiz çalışmalar yaparken biz bir yandan halka dokunup, halkın sorunlarını dinleyip çözüm için katkı sunavak projeler hazırlıyoruz. Gölcük Belediyesi, halkın belediyesi olacak. Bunun içn geçmişte hangi partiye oy verirse versin, hangi siyasi görüşten olursa olsun farketmez bir ve beraber bütün halinde Gölcük’ü halkın katılımıyla yönetip idare edeceğiz. Görevi devraldığımız günden itibaren halkın içinde halkla beraber yürümeye devam edeceğim. Başkanlık odası halkın odası olacak” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ TERSANE, FORD, BİNGO OLACAK”

Gölcük’ün en büyük sorununun gençlerin işsiz olması olduğunu belirten İşeri; “İstihdamı arttıracak projelere öncelik vererek, istihdama katkı sunacağız. Ama yetmez! Sanayi kenti Kocaeli’de bulunan fabrikalardan önceliğimiz Tersane, Ford, Bingo olacak ama, diğer fabrikalarlada iletişim halinde olup, gerekli kontenjanları sağlayacağız. Evine ekmek götüremeyen bir baba bir genç olmaması adına Gölcüklülerden destek istiyorum. 16 yıllık AKP iktidarında siyasi ayrımcılık yapanlar gibi ötekileştiren bir yönetim anlayışımız olmayacak. Ben değil biz diyen herkese kapımız açık!” diyerek çalışmalarını sürdürdü.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3