BAŞKANLAR KÜLLİYE’DE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç ile birlikte Ford Avrupa Başkanı Stuart Rowley’i de kabul ettiği toplantıya Kocaeli’den Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile birlikte katıldılar.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden paylaştığı bir fotoğrafla birlikte hayırlı olsun dedi.

Başkan sezer’in o paylaşımı;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Ford Otosan Gelecek Vizyon Toplantısı’na, Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve Başiskele Belediye Başkanımız Sayın Yasin Özlü ile birlikte katıldık.

Kocaeli Ford Otosan Fabrikası bünyesinde, 2 milyar euroluk yatırım ile; Türk otomotiv sektörünün bugüne kadarki en büyük yatırımı olacak olan, Türkiye’nin batarya dahil ilk ve tek elektrikli araç entegre üretim tesisi Kocaeli’ne hayırlı, uğurlu olsun.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 69 =