BAŞKANDAN YENİ YIL MESAJI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yeni yıl mesajı yayınladı. 2019 yılının büyük ve etkin projeler sunacağı bir yıl olacağını söyledi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yeni yıl mesajı şu şekilde;

Değerli Gölcük’lü Hemşehrilerim, Yeni bir yıla daha, siz Gölcük’lü hemşehrilerim ile birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda, 2018 yılı içerisinde şehrimizin ihtiyaç duyduğu yatırım ve hizmetleri gerçekleştirmeye gayret gösterdik. Gerçekleşen tüm hizmetlerde saygıdeğer halkımızın, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin, diğer kurum ve kuruluşlarımızın büyük katkı ve faydaları olmuştur. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Gölcük Belediyesi olarak geride bıraktığımız 2018,İlçemiz için müjdelediğimiz önemli projelerin başında olan Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları başlamış bulunmakta ve sanayi sitesi inşaatı bitirilerek halkımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca Tarih Koridoru projesi kapsamında Yalı Evleri projemiz ve Doğa ile baş başa vakit geçirebileceğiniz Eriklitepe Tabiat parkı tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. 2019 yılı ise daha büyük ve etkin projeleri sunacağımız yıl olacaktır.

Ekonomik, Sosyal ve Kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkanlarına sahip Gölcük’ümüzü çağdaş gelişmişlik düzeyine çıkarabilmek en büyük hedefimizdir.

Bu duygularla, yeni yılın ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, bu vesile ile sevgili vatandaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5