Başkan Sezer, “Yapacak Çok İşimiz Var Demişti” Hayal Gerçekleşiyor..

Gölcük Belediyesi’nde başkan Ali Yıldırım Sezer’in ısrarla takipçisi olduğu kentsel dönüşüm için bakanlıktan onay alındı. Bu proje, Gölcük’te bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük proje… Çarşının görünümü değişecek, Gölcük değişecek. İşte detaylar. İşte Gölcük’e büyük müjde…

GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞLIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in takipçisi olduğu büyük proje için sonunda müjde geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmişti.

GÖLCÜK’TE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLAYACAK

Dilovası Kömürcüler OSB ile Dilovası Kentsel Dönüşümü projesine onay çıkan toplantıda, Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’ne de sözlü onay verildi. Gölcük Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gerekli belgeleri teslim etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un imzasını bekleyen proje nihayet başlıyor.

GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ, İŞTE BURADA D-130 KARAYOLU, AMİRAL SAĞLAM CADDESİ, 19 MAYIS CADDESİ VE 20. SOKAK’TA YAPILACAK.
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM NEREDE YAPILACAK?

Gölcük Kentsel Dönüşüm projesi, Bakanlık, TOKİ ve Gölcük Belediyesi işbirliğiyle yerinde dönüşüm modeliyle hayata geçecek. Gölcük Merkez Mahallesinde 45 bin metrekarelik bir alanda dönüşüm yapılacak. Gölcük Kentsel Dönüşüm projesi, D-130 karayolu, Amiral Sağlam Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak’ta yapılacak.

GÖLCÜK TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK PROJE

Bu proje, Gölcük tarihindeki bugüne kadarki gelmiş geçmiş en büyük proje… Gölcük’e en büyük yatırım geliyor ve deyim yerindeyse Gölcük’ün kaderi değişiyor. Bu projenin hayata geçmesinin ardından Kocaeli, Gölcük’ü daha çok konuşacak ve Gölcük deyim yerindeyse adeta yeniden doğacak.

GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI ALİ YILDIRIM SEZER BU PROJE İÇİN ÇOK UĞRAŞTI, DEYİM YERİNDEYSE İĞNEYLE KUYU KAZDI. İNANDI VE SONUNDA BAŞARDI…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =