Başkan Sezer: “Seninle gurur duyuyoruz”

658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Başaltında güreşen ve kürsü yaparak Başpehlivan olan Yıldıray Akın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Akın’ı kapıda karşılayan Başkan Sezer, bu büyük başarıdan dolayı kendisini kutladı ve “Seninle gurur duyuyoruz” dedi. 

658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde yaptığı başarılı güreşlerle Başaltında kürsü yaparak Başpehlivan olan Gölcük’ün gururu 25 yaşındaki Yıldıray Akın, Anıtpark’tan Gölcük Belediyesi’ne davul zurna eşliğinde omuzlarda gelerek, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Başkan Sezer, başarılı güreşçiyi belediyenin kapısında karşılarken, Başpehlivan olmasından dolayı kendisini kutladı ve Gölcük olarak seninle gurur duyuyoruz mesajını verdi.

“BİZLERİ GURURLANDIRDI”

Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Sezer, “Daha önce Ramazan, Abdulvasi, Nedim kardeşlerim ve daha niceleri güreş sporunda bizlere büyük mutluluklar yaşattı. Şimdi de Yıldıray kardeşim Başpehlivan olarak bizleri gururlandırdı, göğsümüzü kabarttı. Başarısından dolayı kendisini kutluyorum. Burada abilerini örnek aldıklarında neler olabileceğini görerek, yaşayarak öğrenen genç kardeşlerimiz var. Onlara buradan seslenmek istiyorum. Bu abilerinizi örnek alın, başarıyı yakalayarak hem kendiniz açınızdan güzel bir geleceğe kavuşun, hem de yaşadığınız, büyüdüğünüz kent olan Gölcükümüzün adını sportif faaliyetlerde en yukarılara çıkartın. Sizlere bu noktada güvenim tam. Bize bu gururu yaşatan Yıldıray kardeşimi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“GÜZEL BİR BİRLİKTELİK”

Konuşması sonrasında makamında Yıldıray Akın’ı, Güreş Hocası Rüstem Çavdar ve güreş severler ile birlikte kabul eden Başkan Sezer, güzel bir birlik beraberliğin yaşanmasını sağladı ve Gölcük’ün sporla anılan bir kent olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz mesajı verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − = 79