Başkan Sezer Şampiyon Kızlara Başarılar Diledi

2018 yılında Dünya 2.si olan, bu yılda Kocaeli Okullar arası Kız Futsal Şampiyonu olup grup müsabakalarına katılmaya hak kazanan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Başkan Sezer dünya şampiyonluğu yolunda kızlara başarılar diledi. 

Gölcük’ü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek 2018 yılında Dünya 2.si, geçtiğimiz yılda Türkiye 2.si olan, bu yılda Kocaeli Okullar arası Kız Futsal Şampiyonu olup, Türkiye Kızlar Futsal Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazanan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Kanber Kesercioğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Yasemin Temizel’de yer aldı.

KIZLARIMIZI CAN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Ben kızlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, dünya şampiyonluğuna gideceğine inandığım bu yolda, üstün başarılar diliyorum. Ayrıca onları yetiştiren saygıdeğer ailelerine, beden eğitim öğretmenleri Yasemin Temizel ve Hasan Alemdar’a, Okul Müdürü Kanber Kesercioğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN SEZER’E BAŞARI SÖZÜ VERDİLER

Kocaeli şampiyonu olan Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal Takımı oyuncuları da Başkan Sezer’e şampiyonluk sözü vererek; “Bu yıl çok iyi hazırlandık. Kocaeli Şampiyonluğunu zorlanmadan kazandık. Önce Türkiye Şampiyonluğunu kazanıp, sonra da hedefimiz Dünya Şampiyonu olmak” dediler. Başkan Sezer’de kızlara başarı dileklerini iletti ve hediye takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 8