Başkan Sezer pazarcı esnafıyla buluştu

Başkan Sezer son olarakta Gölcük Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri esnafını ziyaret etti. Tek tek bütün tezgahları gezen Başkan Sezer, hem esnafın hal, hatırını sorudu, hem de hayırlı işler, bol kazançlar dileyerek pazarcı esnafının talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yönetime geldiği ilk günden bu yana hemşehrileriyle hem bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip, talep ve önerileri alarak hayata geçirilmesini sağlıyor. Başkan Sezer son olarakta Gölcük Belediyesi Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Tek tek bütün tezgahları gezen Başkan Sezer, hem esnafın hal, hatırını sorudu, hem de hayırlı işler, bol kazançlar dileyerek pazarcı esnafının talep ve önerilerini yerinde dinledi. Ayrıca da alışveriş yapan hemşehrileriyle sohbet etti.

ESNAFLAR ZİYARETTEN MEMNUN KALDILAR

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette esnaflar Başkan Sezer’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirip, yaşadığı bazı sorunları aktardılar. Başkan Sezer ise sorunların çözümü için hiç beklemeden talimat vereceğini, yapılması mümkün olan sorunların çözümünün kendisi için her şeyden önce geldiğini belirtti.

“ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ”

Başkan Sezer ayrıca yaptığı açıklamada; “Yeni Mahalle Kapalı Pazaryeri’nde bulunan esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Onların isteklerini, sıkıntılarını dinledik. Yola çıktığımız günden bu yana yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir Gölcük oluşturmak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu anlayışımızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“PAZARYERLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Bu noktada binlerce hemşehrimizin alışveriş yaptığı pazar yerleri bizim için ayrıca önemli diyen Başkan Sezer, “Pazaryerlerimizin modernleşmesi, hem pazarcı esnafımızın kaliteli hizmet vermesi, hem de insanımızın rahat alışveriş yapması için bir gerekliliktir. Ben bu düşüncelerle bütün pazarcı arkadaşlara hayırlı işler diliyor, hemşehrilerime de sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 45 = 50