BAŞKAN SEZER: “ÖNLEMLERİ DAHA DA ARTTIRDIK”

GÖLCÜK BELEDİYESİ TAKSİLERDE KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİNİ ARTTIRDI

 

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs ile topyekûn mücadele kapsamında kent genelinde her alanda önlemleri arttırdı. Bu kapsamda günlük olarak yoğun yolcu taşıyan taksilerde de gerekli önemler Başkan Sezer’in talimatı ile alındı ve daha da arttırıldı. 

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs’le topyekûn mücadele için aldığı tedbirler kapsamında, taksilerin ve taksi duraklarının dezenfektasyonunu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılıyor.

HİJYEN KONUSUNDA UYARILAR YAPILDI

Bunun yanında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde birkaç defa yapılması için taksici esnaflarla bir araya geldi. Gerekli eğitim uzman personel tarafından verildi. Taksilerin günlük dezenfekte edilmesi yanında, maske kullanılması, yolculara el dezenfektasyonu için sıvı dezenfektan ya da kolonya dökülmesi ve hijyen konusunda uyarılar yapıldı. Ayrıca; pülverizatör pompası, dezenfektan ve gerekli ekipman takviyesi yapılarak taksilerdeki önlemler arttırıldı.

BAŞKAN SEZER: “ÖNLEMLERİ DAHA DA ARTTIRDIK”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Korona Virüs’le topyekün mücadele için aldığımız tedbirler kapsamında, taksilerin ve taksi duraklarının dezenfektasyonunu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz yapıyor. Bunun yanında; dezenfektasyonun her gün, gerektiğinde günde bir kaç defa yapılması için, taksici esnafımızla bir araya gelerek, gerekli eğitimi uzman personelimizle verdik. Taksilerin günlük dezenfekte edilmesi yanında, maske kullanılması, yolculara el dezenfektasyonu için sıvı dezenfektan ya da kolonya dökülmesi ve hijyen konusunda uyarımızı yaptık. Pülverizatör pompası, dezenfektan ve gerekli ekipman takviyesi yaparak taksilerdeki önlemlerimizi arttırdık” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 9