BAŞKAN SEZER GÖLCÜK KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN SEZER GÖLCÜK KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU

 

Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’na katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, göreve başladığı gündem bu yana geçen süreçte yaptıklarını ve devam eden projeleri anlattı. 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’na katıldı. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve yürütme kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Sezer, göreve başladığı gündem bu yana geçen süreçte yaptıklarını ve devam eden projeleri anlatıp, soruları cevapladı.

“GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ ALMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Şehrimizin geleceği hakkında her fırsatta STK’ların görüş ve önerilerini almaya devam ediyoruz. Bu kapsamda; daha önce yürütme kurulunda yer almaktan onur duyduğum, Kocaeli Üniversitesi ile birlikte Vizyon 2023 projesinin paydaşı olan, ilçemiz adına önemli çalışmalara imza atan Gölcük Kent Konseyi’nin değerli Yürütme Kurulu Üyeleriyle bir araya geldik. Göreve başladığımız günden bu yana geçen sürede yaptıklarımızı ve devam eden projelerimizi anlatıp, ilçemiz hakkında son derece yararlı görüş alışverişinde bulunduk. Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk nezdinde saygıdeğer yürütme kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 29 =