BAŞKAN SEYMEN VE YÖNETİMİNDEN BAŞHEKİM ACAR’A ZİYARET

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini başhekimi Sertan Acar’ı,  başhekim yardımcısı Tuncay İnce, Hastane Müdürü Mustafa Özdemir ve Müdür Yardımcısı Sayın Uğur Erten’i ziyaret etti.

Ziyarette yapılan çalışmalara teşekkür eden Alp, ilk olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini başhekimi Sertan Acar’a yeni göreviniz hayırlı olsun dedi. Pandemi döneminde gösterilen hassasiyete de teşekkür etti.

Başkan Seymen açıklamasında “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bölgede çağı yakalamış yetişmiş personeli ile içinde bulunduğumuz bu zor süreçte can siper hane çalışarak, güzel hizmetler veriyor. Bu Hizmetlerin devamı için bizlere düşecek görev varsa bizler bu konuda hazırız, özellikle pandemi dönemindeki çalışmalarından ötürü tüm sağlık çalışanlarının yüksek bir efor sarf ettiğini ve kendilerine teşekkür ettiğini dile getiren başkan Seymen, devam eden projeler hakkında  başhekim  Sertan Acar’dan,  süreç ile alakalı bilgi aldı. Ayrıca hastane koşulları, hasta sayıları ve durumla ilgili de bilgi aldı.

ZİYARETE İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sertan Acar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Hastanemiz İdarecisi, personeli ve Doktor kadrosu ile ilçe ve bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi gaye edinmiştir. Bu zor süreci hep beraber aşacağız. Biz büyük bir gayretle vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerden ricam lütfen dikkatli olun. Temizlik, maske, mesafe kurallarına uyun, bu günler geçecek inşallah. Desteğini bizden esirgemeyen AK Parti Gölcük İlçe Başkanım Çetin Seymen ve değerli ilçe teşkilatına ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum, ziyaretleriyle bizleri motive etmiştir” dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 5