BAŞKAN SEYMEN, SEMT POLİKLİNİĞİNİ GEZDİ

Değirmendere Yüzbaşılar mevkii eski Migros bölgesinde yeni devlet hastanesi inşaatının yapımı sürerken,  Gölcük Merkez Semt Polikliniği’nin de kapatılmasıyla, Gölcük merkezdeki sağlık hizmetleri yükü tamamen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin üzerine kalmıştı.  Ve büyük bir yoğunluğu bulunan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin rahatlaması ve vatandaşın daha rahat tedavi olabilmesi için, Donanma Caddesi’nde Aile Tıp Merkezi olarak kullanılan sağlık merkezinin, semt polikliniği olarak hizmete girmesiyle birlikte Gölcük’lüler çok daha rahat ortamlarda tedavi görebilecek.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Semt Polikliniğini ziyaret etti. Başkan Seymen’i, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Yüksel Pehlevan, karşıladı.  Donanma caddesinde hizmete başlamaya saatler kala semt polikliniğini gezerek son kontrolleri yapan başkan Seymen;  ‘Vatandaşların poliklinik hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi, sağlık hizmetlerinin eksiksiz ve yerinde yapılması ve bölgesel sağlık hizmetine cevap verilebilmesi amaçlanan Gölcük Devlet Hastanesi Semt Polikliniği hizmet vermeye başlıyor, vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde sağlık hizmeti alabileceği için bizlerde çok mesuduz, kentimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun’ dedi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi başhekimi Yüksel Pehlevan;  ‘Son dokunuşların kaldığı poliklinik, bir poliklinikten çok  hastane materyallerine sahip. Fiziksel yapısı, donanımı, teknolojik imkânları ve personeliyle hafta içi mesai saatleri içerisinde ayakta tedaviye cevap verecek olan Gölcük Devlet Hastanesi Semt Polikliniği, her türlü fizik tedavinin uygulanabileceği bir merkez olarak da hastane konforunda donatıldı’ dedi.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − 9 =