Başkan Sarı ve vekil adayları Yıldızlı ile Çakır Çayırova’nın beklentilerini dinledi

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ile Serap Çakır, Çayırova’da Kaya ailesi, Trabzonlular ve Artvinliler hemşehri dernekleri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve Serap Çakır dün Çayırova’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Sarı ve milletvekili adayları ilk olarak Çayırova’nın tanınmış ailelerinden Kaya ailesini ziyaret etti. Kaya ailesinin evinde konuk olan CHP’liler yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ile ilgili aile fertlerinin merak ettiği soruları yanıtladı ve yeni iktidardan beklentilerini dinledi.

TRABZONLU VE ARTVİNLİ HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTULAR

Kaya ailesinin ardından Çayırova Trabzonlular Derneği Başkanı Burhan Beşiroğlu ve dernek üyelerini ile bir araya gelen CHP heyeti, Trabzonlu hemşehrilerinin taleplerini dinledi. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan heyet dernek üyelerinin beklentilerini tek tek aldı. Ardından Çayırova Artvinliler Derneği Ayhan Yılmaz ve dernek üyeleri ile buluşan CHP’liler, yürüttükleri çalışmalar hakkında Artvinli hemşehrilerinden görüşlerini dinledi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 78