Başkan Saral güven tazeledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi dün 13. Olağan Genel Kongresini dernek binasında yoğun katılımla gerçekleştirdi. Başkan Saral, gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurul’da tüm Muhtarların oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’na Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz ile Mahalle ve Köy Muhtarları katılım sağladı. Kongrede Divan Başkanlığı’nı Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz yaparken, Divan Üyeliklerini Sofular Köyü Muhtarı Hüseyin Türkay ve Saraylı Köyü Muhtarı Rıfat Büyükbudak yaptı.

Kongreye Divan Teşekkülünün oluşturulmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı.  Daha sonra Derneğin Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Hesap Raporları, İl Denetim Kurulu Hesap Raporlarının okunması ve ibrası ile devam edildi. Derneğin Yönetim Kurulu, Faaliyet ve Hesap Raporları, İl Denetim Kurulu raporları oybirliği ile ibra edildi. Daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Kongrede Derneğin mevcut Başkanı Bilge Saral tüm Muhtarların oyları ile yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Saral’ın yeni Yönetim Kurulu Listesi

Asil; Halil İbrahim Tosun, Hasan Kayhan, Necati Baz, Sinan Kahraman, Mehmet Sertoğlu, Ali Vasfi Kara, Muammer Akçay, Mustafa Uyar, Murat Kayabay HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − 65 =