BAŞKAN PERSONELİ İLE ORUÇ AÇTI

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi personeli iftar yemeğinde Değirmendere’de bulunan belediyenin kendi tesisleri olan Yalı Evleri’nde iftarda buluştu. Başkan Mehmet Ellibeş ve belediye personelinin aileleri ile katıldığı iftar oldukça keyifli geçti. Yalı Evleri Restoran’ı da bu organizasyondan tam not aldı.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi personeli iftar yemeğinde bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen personel iftarı, Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde düzenlendi. İftar yemeğine aileleriyle birlikte katılan Gölcük Belediyesi çalışanları, Birlik, beraberlik ve paylaşma duygularını pekiştiren ve ailelerin birbirleriyle kaynaşmalarına olanak sağlayan geleneksel personel iftarında çalışanlar birlikte iftar açmanın keyfini yaşadılar.

TEK TEK SELAMLAŞTI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci ve birim müdürleri katıldı. Başkan Mehmet Ellibeş iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak ailelerle sohbet etti ve hayırlı ramazanlar diledi. Başkan Ellibeş çocuklara ise özel ilgi gösterdi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 Belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtip, personel ve ailelerinin Ramazan ayını tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ”Birlikte çalıştığımız insanları bir arada görmenin mutluluğunu huzurunu yaşıyoruz. Gölcük Belediyesi ailesini oluşturan her bir personelimize, ilçemize yapılan hizmetlerin tamamında gösterdikleri emek ve özveriden dolayı teşekkür ediyor, manevi havasını teneffüs ettiğimiz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum. Yaşamı güzelleştiren karşılıklı sevgi ve saygıdır. Biz bir aileyiz bizim yolumuz halkımıza hizmet yoludur. Sizlerin özverisi ve göreve bağlılığı Gölcük Belediyesinin başarısını sağlayacaktır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Rabbim bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin İnşallah. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =