BAŞKAN ÖĞRETMENLERİN YANINDA

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu Ziyaret Edip 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Ellibeş, İlçe genelindeki Tüm Eğitim Kurumlarında görev yapan Öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Başkan Ellibeş günün anısına çiçek takdiminde bulundu. Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür etti.

İLÇEDEKİ OKULLARA ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ile birlikte Öğretmenler günü dolayısıyla ilçedeki okullara kısa ziyaretlerde bulunarak Öğretmenlerin bu müstesna gününü kutlayıp, başarılar temennisinde bulundular.Bu anlamda, Başkan Ellibeş sırasıyla, Ömer Seyfettin Ortaokulu, Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu. Gölcük Fen Lisesi ve Düzağaç Anaokuluna ziyaretlerini gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Ellibeş, Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı günlerini kutluyorum, dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 25