BAŞKAN MUSTAFA BAYAZIT; EYT’LİLER İÇİN İŞTE FORMÜL DEDİ!

EYT’LİLER EMEKLİ OLMALI, BU BİR HAK’TIR!

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, EYT ülkemizin kanayan yarasıdır dedi.

Hükümetimiz EYT’li, hak arayışında olan kardeşlerimizi  kendilerine yük olarak görmesin.

Hükümetimiz ülkemizin büyük yatırımlarını yapan holdinglere verilen bu yatırımlar devlet garantisi altında döviz bazında verilmiştir. Sadece döviz kuru farkından, EYT’Lİ vatandaşlarımızın 5 yıllık emekli maaşları karşılamaktadır.

Aziz milletimiz bizleri iktidar yaparsa (Biz CHP ve HDP) ye kapalıyız. Yeniden Refah partisi iktidar olursa; işçiye, emekliye, memura 1 kereye mahsus olmak üzere %50 zam yapacağız. Ve EYT’li kardeşlerimize de Noterden imzalı genel başkanımız Fatih Erbakan imza vermiştir. İktidar olduğumuzda EYT’liler de haklarına kavuşacaktır.

Yine genel başkanımız Fatih Erbakan’ın söylemidir; EYT’liler için bu çok maliyetlidir, buna gücümüz yetmez’ diyorlar ama bir senede 30 milyar dolar borç faizine para bulup ödüyorsunuz, İstanbul’da finans parkı yapan inşaat şirketlerini Varlık Fonu’nun imkanlarıyla kurtarıyorsunuz. İstendiği zaman her türlü imkan bulunuyor ama EYT’lilere bu imkan bulunmuyor? Burada paylaşımcı adaletten bahsetmek mümkün değil. ” sözünü hatırlattı.

Genel başkanımız Fatih Erbakan, kaynakların da güneş enerjisi ve su olduğunu açıkladı. Erbakan, Türkiye’nin şuan güneş enerjisinin yüzde birinden dahi istifade etmediğini dile getirdi. Cumhuriyet tarihinde bütün yaptığımız enerji santrellerinin toplam kapasitesi 89 bin megawatt. Sadece güneş enerjisi topantiyeli 380 bin megawatt. Yani Güneydoğu Anadolu projesi, termik santraller, hidroelektrik santrellerinin toplamı 80 bin megavat kapasitesinde.” Bu durumda rahatlıkla EYT’li kardeşlerimizin, hem işçinin hem memurun, emeklilik, asgari ücretlinin yüzü gülecek dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 + = 47