BAŞKAN KOCAMAN ÇADIRDA İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’de 10 yıl görev yaptıktan sonra memleketine dönen Hatay’ın Akçaova Köyü Muhtarı Cuma Alabaş ve ailesinin davetini geri çevirmeyerek iftar sofralarına misafir oldu.
11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş Merkezli depremin yaralarının sarılması için gece-gündüz çalışmalar devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman da, depremzedelerin yanında olmak Ramazan yardımlarını bizzat ulaştırmak için Hatay Defne ve köylerini ziyaret etti.
HATAY KÖYLERİNE RAMAZAN YARDIMI
Başkan Kocaman, beraberinde ekibiyle birlikte Hatay’ın Çökek ve Akçaova Köylerinde depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kocamanın eşliğinde, hazırlanan yardım kolileri de köy halkının evlerine gidilerek dağıtıldı. Başkan Kocaman “Depremzedelerimize yanlarında olduğumuzu hissettirmeye; dayanışmanın sembolü Ramazan ayında acılarımızı paylaşmaya, birbirimize merhem olmaya geldik” açıklamasında bulundu.
İFTARIN VE PAYLAŞMANIN BEREKETİ
Defne ve köylerde incelemelerde bulunan Başkan Kocaman,  Kartepe’de 10 yıl boyunca Uzman Çavuş olarak görev yapan Hataylı Akçaova Köyü Muhtarı Cuma Alabaş ve ailesinin iftar davetlerini kırmayarak sofralarına konuk oldu. Orucunu Alabaş ailesi ile birlikte açan Başkan Kocaman,  “Yaşanan deprem hepimizi derinden etkiledi. Depremin yaşanmasından bu zamana kadar dayanışmanın, kardeşliğin en güzel örneğini her zaman olduğu gibi gösterdik. Bugün ise Kartepemizde görev yapmış, şimdi de kendi memleketi olan Akçaova Köyü’nde muhtarlık görevini yürüten Cuma Alabaş, bizi iftarda ağırladılar; bu güzel sofranın bereketini birlikte paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 2