Başkan Gürel’den İstanbul Mitingine Davet

CHP Gölcük İlçe başkanı Fikret Gürel, gazetemizi ziyaret ederek 21 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Maltepe’de yapılacak olan Milletin sesi mitingiyle ilgili açıklamalarda bulundu ve mitinge Gölcük halkını davet etti.

CHP Gölcük İlçe başkanı Fikret Gürel, önceki dönem Gölcük Belediye Başkan adayı Mali Müşavir İsmet İşeri,   yönetim kurulu üyesi Yavuz Atalayın ve Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri eşlik etti.

 TÜM GÖLCÜK DAVETLİDİR

Başkan Gürel  gazetemize yaptığı açıklamada “21 Mayıs 2022 cumartesi günü, saat 18:00’de İstanbul Maltepe‘de yapılacak olan ve milletimizin sesi olacağımız “Milletin Sesi” mitingine tüm Gölcüklü hemşerilerimizi davet ediyoruz. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılacak bu miting, ülkemizin siyasi yasaklarla değil, özgürlük ve demokrasi ile taçlandırmayı isteyenlerin mitingidir. Bu miting geçinemeyen, açlık ve yoksulluk içinde kendi kaderine terk edilmiş milyonların mitingidir. Bu miting iş bulamayıp, intihara sürüklenen gençlerimizin mitingidir. Bu miting ezilen horlanan ve şiddete uğrayan kadınlarımızın mitingidir” ifadelerini kullandı.

Araçlar Gölcük ve Değirmendere’den saat 14: 00’da kalkacaktır.
İrtibat:  0 262 412 74 94 numaralı telefondan saat:10:00- 17.00 arası yapılacaktır.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 1 =