Başkan Ellibeş’ten gazetemize ‘hayırlı olsun’ ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize ziyarette bulundu.

Gölcük Vizyon Gazetesi’nin yeni idari binasına taşınması vesilesiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Serkan Ateş, Gölcükspor eski kaptanı Adem Ellibeş eşlik etti. Başkan Ellibeş’i gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba ve Serkan Zeren karşıladı.

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET ELLİBEŞ’TEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette başkan Ellibeş, 9 yıl önce yayın hayatına başladığından bu güne kadar belirli bir duruş sergilemiş, ilkeli duruşundan vazgeçmemiş, başarılı, doğru, dürüst ve ilkeli gazetecilik anlayışından taviz vermeden Gölcük’ümüzü daha da gelişmesi ve tanıtılmasında gösterdiği katkı nedeniyle Gölcük Vizyon Gazetesi’ni kutluyor,  yeni idari binasının hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 ZEREN TEŞEKKÜR ETTİ

Tuğba Zeren, başkan Ellibeş’in, gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı ‘yeni yerine taşınmamız vesilesi ile gelerek ziyarette bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanım Mehmet Ellibeş’e,  AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Serkan Ateş, Gölcükspor eski kaptanı Adem Ellibeş teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 − 39 =