BAŞKAN ELLİBEŞ’TEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  İl binasında basın açıklaması yaptı.

TAKVİMİ AÇIKLADI

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün il binasında düzenlediği basın toplantısında teşkilatların erken seçim beklentisi içinde olmadığının altını çizdi.

16 AYLIK GÜN GÜN ÇALIŞMA PROGRAMIMIZ HAZIR

Ağustos ayına kadar 10 binin üzerinde program gün gün hazırlandı,
Bu aydan itibaren 35 binden fazla sandık kurul üyesiyle ilçelerde danışma meclisi yapılacak

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak, Nisan ayından başlamak üzere 16 aylık gün gün çalışma programımızı hazırladık.
Buna göre;
-472 mahalle başkanımızın her biriyle en az 3’er kez bir araya gelecek şekilde gelecek Ağustos ayına kadar 36 toplantı yapacağız.
-Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İstişare Kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarımız, aktif olsun olmasın bütün parti teşkilatımızı bir araya getirecek İlçe Danışma Meclislerimizi yapacağız. Her ilçede en az 3 kez danışma meclisi olacak. Sel felaketi nedeniyle ertelediğimiz Genişletilmiş İl Danışma Meclisimizi de bu yılsonuna kadar yapmış olacağız.

2’ŞER DANIŞMA

-Ağustos ayına kadar her ilçede 2’şer kez yerel danışma meclisi yapacağız.
-İkişer kez il ve ilçeler olmak üzere istişare toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.

Eylül ayı itibariyle bu çalışmalarımız yoğunluk kazanmaya başlıyor.

HERKESİ KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞLA YAŞIYORUZ

Mehmet Ellibeş, “2 buçuk yılı aşkındır onur duyarak görevimizi yönetiyoruz. Herkesi kucaklayan, ihtiyaç ve beklentilere yasaların izin verdiği ölçüde yönetim tarzı uygulamaya dikkat ettik. Tüm AK Parti ailesi olarak bu anlayışı yaşattık ve yaşatmaya devam edeceğiz.

OLDUĞUMUZ GİBİ GÖRÜNÜP GÖRÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ OLUYORUZ

Kocaeli kapsamında milletimizin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek projeler hazırladık ve hazırlayacağız. Olduğumuz gibi görünüp göründüğümüz gibi oluyoruz.

VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Teşkilat ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımızca hazırlanan 16 aylık programın detaylarından da söz etmek gerekirse, her hafta mutlaka muhtarlarımızla, engelli vatandaşlarımızla, esnafımızla, spor kulüplerimizle, STK ve derneklerimizle, odalarımızla, sendikalarımızla, taksi, dolmuş ve otobüsçü esnafımızla, meslek örgütlerimizle, hemşeri derneklerimizle bir araya geleceğiz. Ev, kahvehane, kafe, cenaze, düğün ve yerel medya ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Toplam bin 241 program şuan takvime işlenmiş durumda. Bu programlar aynı şekilde her ilçede de uygulanacağını düşünürsek 10 binin üzerinde programı planlamış durumdayız. Elbette bu programların icrasında en büyük gücü milletvekillerimizden ve belediye başkanlarımızdan alıyoruz.
TBMM’deki ara dönemlerde tatil yerine seçim bölgesine gelerek sürekli çalışma programlarına katılan milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere, bütün belediye başkanlarımız da ara vermeden hem yatırımlara, hem halkımıza hizmete devam ederken; teşkilat programlarımızda da bizlere güç veriyor.

ARZU ETTİĞİMİZ SİYASET; MİLLETE DOKUNMA SİYASETİ

Arzu ettiğimiz siyaset; milletimize dokunma siyasetidir. Acılarını paylaşmak, omuzlarını elimizi koymak ve yardımcı olmak istiyoruz.

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA 1. SIRADA YER ALIYORUZ

Kocaeli’de 4 bin 186 sandık var. 4 bin 186 sandıkta 9’ar kişilik bir yönetim kurduk. Sandık yönetim kurulunda görev alan 35 bin üyemiz var. Tek tek aradık ve 35 bin 800 kişi ile temasa geçtik. AK Parti teşkilatlanmalarında hem mahalle komitelerinde hem de sandık yönetiminde birinci sırada yer alıyoruz.

ERKEN SEÇİM BEKLENTİSİ YOK

Erken seçim beklentimiz yok. AK Parti teşkilatlarını böyle bir beklentisi yok. Kesinlikle seçim 2023’te. Geçen hafta il başkanları toplantısındaydık. Hem aleni şekilde hem de basına kapalı toplantıda 2023 Haziranı. Erken seçim kesinlikle yok. Çalışma programımızla erken seçimin bağlanması doğru değil. Çünkü biz hep zaten aynı şekilde çalışıyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 60 = 65