Başkan Ellibeş’ten AK Partililere Küfreden Şahsa Kınama!

Dün akşam Kocaeli siyaseti daha önce şahit olmadığı, sosyal medya kendi hesabından küfürlü paylaşımlarda bulunan Erhan Göçmez’in paylaşımıyla sarsıldı.

İyi Parti’nin Dilovasındaki bir mahallesinde ilçe başkanı olduğunu iddia eden Erhan Göçmez, AK Partililere sosyal medya hesabından küfürler etti. Daha sonra bu paylaşımını kaldıran Erhan Göçmez’in küfür videosu Kocaeli’de ışık hızıyla yayıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş İyi Partili mahalle başkanı olduğu iddia edilen Erhan Göçmez’le ilgili açıklama yaptı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in açıklaması; “Dilovası İlçesinde dün akşam kendini bilmez İYİ Partili bir mahalle başkanının AK Partimiz ve üyelerine yönelik galiz küfürler içeren videosunu esefle kınıyorum.

Sosyal medyada konunun ortaya çıkmasından sonra hemen gerekli girişimlerde bulunarak bu şahıs hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.

Bu sözler, düşünce açıklaması veya siyasi eleştiri olarak kabul edilemez.

Hakaret bir düşünce açıklaması değil, düşünceden yoksunluğun tezahürüdür.

Bu kaba ve yakışıksız sözlerin aynı zamanda suç oluşturduğu da tartışmasızdır.

Bu nedenle şahsın hak ettiği cezayı alması için gerekli takibi sürdüreceğimizi, siyaseti gayya kuyusuna çevirmeyi ilke edinenlerle mücadelemizi yılmadan sürdüreceğimizi saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4