BAŞKAN ELLİBEŞ ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPTI Kİ ADETA MESAJ VERDİ!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine yapılan saldırıyı kınadı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine 3 Eylül Pazar gecesi bir şahıs tarafından baskın yapıldı. Şahıs, Başkan Yıldırım’ın evinde tehditler savurdu. Yaşanan bu menfur olayın ardından İsmail Yıldırım ise AK Parti teşkilatından kimsenin kendisini aramadığını ifade ederek kırgınlığını dile getirdi. Olay sonrası AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten bir açıklama ve destek geldi.

 “BİZİM BELEDİYE BAŞKANIMIZA OLAN SEVGİMİZ VE KENDİSİNİN PARTİSİNE OLAN BAĞIMLILIĞI TARTIŞILMAZ”

Başkan Yıldırım’ın evine yapılan saldırıyı kınayan Mehmet Ellibeş, “Ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir. İsmail Yıldırım, çok sevilen, başarılı bir belediye başkanımızdır. Yaşadığı olayın etkisiyle serzenişte bulunmuştur. Ancak ne bizim Belediye Başkanımıza olan sevgimiz, ne de kendisinin partisine olan bağlılığını bu olayın yıkması mümkün değildir”

BİLGİ AKIŞINDA BİR DAHA SIKINTI YAŞANMAMASI KONUSUNDA DİKKATLİ OLMALARI GEREKTİĞİNİ KENDİLERİNE BELİRTTİK

Bu tür olaylarda bilgi akışında bir daha sıkıntı yaşanmaması hususunda arkadaşlarımızın daha dikkatli olmalarını kendilerine belirttik.

“BU ÇİRKİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Diğer taraftan, yaşanan olay hepimizi derinden üzmüştür. Belediye Başkanımıza ve kıymetli ailesine yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Emniyet güçlerimize güvenimiz tamdır. Bu olayın biran önce aydınlatılıp, gereğinin yapılacağından şüphe duymuyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 − = 56