BAŞKAN ELLİBEŞ ÇÖZÜM MASASINDA

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz aylarda hizmete giren çözüm masasını ziyaret edip, çalışmalarını yerinde denetledi ve vatandaşları dinleyerek, sorunlarına çözümler buldu. Karşısında Başkanı gören vatandaşlar çok memnun olurken, Ellibeş’e teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile kısa bir süre içerisinde ön hazırlıkları, donanım ve yazılım  çalışmaları tamamlanan “Gölcük Belediyesi Çözüm Masası” vatandaşlara hizmet vermeye  başlamıştı. Çözüm masası vatandaşlardan bireysel başvuru, sözlü yada dilekçe şeklinde gelen  her türlü dilek, istek, şikayet, talep gibi konuların dilekçe ile ilgili müdürlüğe ulaştırılması ve resmi cevap verme süresi içerisinde işin takip edilmesi yapılıp yapılmadığının yada sorunun çözüme ulaşıp ulaşmadığının takibiyle ilgilenerek vatandaşı konu hakkında bilgilendirecek.

BAŞKAN ELLİBEŞ SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Kente sık sık esnaf ve halkla buluşan, belediyenin hizmetlerini sürekli denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu defa vatandaşları Gölcük Belediyesi hizmet binasının girişindeki çözüm masasında karşıladı. Çözüm Masası’nda oturan Başkan Ellibeş, mesaisinin bir kısmını vatandaşları karşılamaya, sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye ayırdı. Başkan Ellibeş, karşıladığı vatandaşları, sorunlarını dinlemek amacıyla çözüm masasında misafir etti. Sıcak karşılanan vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini Başkan Ellibeş’e iletti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Ellibeş, sık sık not aldı ve  ilgili daire müdürlerini ve birim amirlerini bizzat arayarak vatandaşların sorun ve taleplerinin çözümü için talimat verdi.

DAHA KOLAY VE HIZLI ÇÖZÜM SAĞLANIYOR

Çözüm Masası ile vatandaş ile belediye arasındaki iletişimin daha sağlıklı hale geldiğini belirten Başkan Ellibeş, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan Çözüm Masası, servislerimiz belediyemizin dışa yansımasıdır. Bizim burada yaptığımız çalışmalar halkımızın gönlünde taht kurmak için yaptığımız çalışmalardır. Çözüm Masası servisimiz vatandaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenip diğer müdürlüklerimizle koordinasyonu sağlayıp çözüm üretecek bir servisimizdir. Belediyemiz birimlerinin çözmesi gereken sorunlarınızı çözüm masası yolu ile ilgili birimlere gönderir. Dilekçenizin takibini yapar ve çözüme ulaştırır. Çözüm masasına telefonla da dilek ve şikayetlerinizi bildirebilir ve takip edebilirsiniz. Çözüm Masası’na alınan istek, öneri ve şikayetlerde vatandaşlarımızın T.C. kimlik numarası ve telefon numarası vermesi zorunludur. Herhangi bir işinizin takibi için Çözüm Masasındaki görevlilerimiz Belediye’ ye geldiğinizde, hangi birimle işiniz olduğunu konusunda size yardımcı olacaklardır. Ayrıca vatandaşlarımız 0262 411 00 01 numaralı telefondan irtibat kurabilir” diye konuştu. Başkan Ellibeş’e sorunlarını doğrudan anlatmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, kendilerini sıcak ilgiyle karşılayan, sorunlarını dinleyerek çözen Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 + = 16