Başkan Cabar, “Oysa Ülkü Ocakları turandır, Türk cihan hakimiyeti mefkûresidir”

 

Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Gölcük Kongre Sarayı’nda “Destanlarla Şahlanış Gecesi” adı altında bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen bu etkinliğe katılımın oldukça yüksek olduğu gözlemlendi.

 

Düzenlenen bu etkinliğe başta Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, davetliler ve Ülkücü gençler katılım sağladı.

 

Etkinlik sırasında konuşma yapan Ülkü Ocakları Gölcük İlçe Başkanı Tuncay Cabar, “Gölcük Ülkü Ocakları olarak 18 Mart Çanakkale Zaferimizi mehteran yürüyüşümüz ve destanını Ülkücüye yakışır bir gece ile şahlandırdık. Bu anlamlı ve özel gecede bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ve Yönetimine, İlçe Ocak Başkanları ve Yönetimine, değerli Genel Merkez sanatçılarımız Mustafa Karaca, Ozan Manas ve Osman Öztunç beye teşekkür ederiz. Aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız ve Meclis Üyelerimize çıkmış oldukları beka yolunda başarılar dileriz. Ülkü Ocakları dört duvar, yüz metrekare, beş sandalye, on bardak çay gibi görünebilir. Oysa Ülkü Ocakları turandır, Türk cihan hakimiyeti mefkûresidir” dedi.

Başkan Cabar’dan Genel Merkez sanatçılarına teşekkür plaketi

Başkan Cabar’ın konuşmasının ardından yöresel halk oyunları ekibi bir gösteri gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinlik sonunda Başkan Cabar, katılım sağlayan Genel Merkez sanatçılarına teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1