Başkan Büyükakın, Vatan Partisi’ni konuk etti

Başkan Büyükakın’ı ziyaret eden Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, “İzmit Yürüyüş Yolu yenileme projesini heyecan verici buluyor ve bu tür projelerin devamını diliyoruz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan ve yönetimini makamında ağırladı. Görüşmede, kendilerini konuk eden ve samimiyetle ağırlayan Başkan Büyükakın’a teşekkür eden Arslan, “Ülkemiz ve bölgemizin en önemli yerleşim merkezlerinden biri olan ve yoğun sanayileşme öncesi rahmetli şair Ruşen Hakkı’nın dizeleriyle içinden tren geçen, mavi denizi ve yeşil doğası ile şiirsel kentimiz Kocaeli’nin, görsel ve kültürel ruhuna önemli estetiksel dokunuşları önemsiyoruz. Bu bağlamda öncelikle İzmit Yürüyüş Yolu yenileme projesini heyecan verici buluyor ve bu tür projelerin devamını diliyoruz” dedi.

“BÜYÜYECEK VE ÖNEMLİ BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAKTIR”

Konuklarıyla yakından ilgilenen ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Büyükakın, Vatan Partisi İl Başkanı Arslan ve beraberinde ki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Kenti ortak akılla yönetmeye çok önem verdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, Arslan’dan şehre dair önerileri dinledi. “Alt ve üst yapı, ulaşım, enerji, baraj, metro ve diğer projeler kentimiz için önemli kazanımlardır” diyen Arslan, “Bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gıda güvenliği ve tarım alanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Projesi”ni örnek bir çalışma olarak görüyoruz. Mutlaka üretime katkısı gün geçtikçe katlanarak büyüyecek ve önemli bir katma değer sağlayacaktır.” ifadelerini sarf etti.

“YAKLAŞIK YATIRIM TUTARI 380 MİLYON TL’DİR”

“Tüm güzelliklerde sizin yanındayız ve klasik muhalefet anlayışı yapmıyoruz” diyerek Başkan Büyükakın’a çalışmalarında da başarılar dileyen Vatan Partisi İl Başkanı Arslan, pandemi sürecinde ki aşılama çalışmasının da çok iyi gittiğini sözlerine ekledi. Tarım projelerine çok önem verdiklerini görüşmede vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, şehrin her noktasında ürettikleri birçok proje hakkında konuklarına detaylı bilgi de verdi. İzmit merkezde gerçekleştirilen tramvay projelerinden özellikle bahseden Başkan Büyükakın, “Gebze’de ki metro projemiz hızlı bir şekilde sürüyor. Kuruçeşme ve Şehir Hastanesi tramvay projelerinin yaklaşık yatırım tutarı 380 Milyon TL’dir. Kentimizi geleceğe hazırlamada ulaşım yatırımlarını çok önemsiyoruz. Toplu taşımanın ulaşımda ki payını artırmak içinde yoğun biçimde çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti.

 “BÜYÜKAKIN’A MAVİ VATAN TABLOSU”

Kente hizmet etmek için mesai gözetmeksizin 7/24 çalıştıklarını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, misafirlerine gerçekleştirdikleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmalar sonrası, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan, Başkan Büyükakın’a “Mavi Vatan” tablosu ile kente dair görüş ve önerilerinin yer aldığı bir bilgilendirme çalışmasını da takdim etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Yalçın Arslan Başkanlığı’ndaki Vatan Partisi heyetinde, Başkan Vekili Salih Vedat Olguntürk, İl Sekreteri Sebahat Cicioğlu ile yönetim kurulu üyesi Nazmi Damarlı yer aldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 74 =