BAŞKAN BÜYÜKAKIN GÖLCÜK’TEKİ PROJELERİ İNCELEDİ

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük’te  planlanan ve tamamlanan projeleri yerinde inceledi

AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ile beraber Gölcük’te planlanan, yapımı devam eden ve yapılan projeleri yerinde incelediler. Programa AK Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ersin Küçükateş, İl yönetim kurulu üyeleri Serkan Ateş, Hüseyin Şişman ve AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı yöneticileri eşlik etti.

‘EYÜP SULTAN İMAM HATİP OKULU KÜTÜPHANESİ VE FUTBOL SAHASI AÇILIŞI’

“Kocaeli’nin tamamında ortaya koyduğumuz eserlerle şehrimizi geleceğe taşıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, ilk olarak tamamlanan Gölcük’te Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu’nun kütüphane ve futbol sahasının açılışını kendisine eşlik eden başkanlar ve yöneticileri ile gerçekleştirdi.

‘BİZLERE HİZMET ETME GÖREVİ VEREN, TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE VEFA DUYGUMUZU ÖDEMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’

Gölcük’te Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokulu’nun kütüphane ve futbol sahasının açılışından sonra yapımı yeni tamamlanan Adnan Menderes Bulvarı’nı incelemeye geçen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, ilçemizin trafiği açısından en yoğun caddelerinden olan  Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin devamı niteliğindeki Adnan Menderes Bulvarı’nın, alt yapısı ve şık aydınlatmalarıyla birlikte yenilenen ve yapımı tamamlanan Adnan Menderes Bulvarı’nı inceledi. Başkan Büyükakın burada yaptığı açıklamada, “Kendilerine hizmet etme görevi veren, bizlere destek ve gönül veren tüm Kocaelili hemşerilerimize vefa duygumuzu ödemek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gölcük’ümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İncelemelerde AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ile teknik ekipler de hazır bulundu.

‘MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK VE GÖNÜLLERİNE GİRMEKTEN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK’

Gölcük’te, Adnan Menderes Bulvarı’nı inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Değirmendere ve Halıdere’yi birbirine bağlayan yolu ve sahil düzenlemesini, Kuruçeşme Sahil Düzenleme Projesi’ni, Değirmendere Kayık Çekek Projesini inceledi.

 

Başkan Büyükakın, “Şehrimizi ve insanımızın yaşam kalitesini artırmak için hizmetlerimizle vatandaşımızın arzularını yerine getiriyoruz. Milletimize hizmet etmek ve gönüllerine girmekten başka bir düşüncemiz yok” şeklinde konuştu.

Değirmendere ve Halıdere’yi birbirine bağlayan yolu ve sahil düzenlemesi projesinin Halıdere kısmında: Yaklaşık 1000 metre yürüyüş yolu ve peyzaj çalışması, 2 adet basket sahası, çocuk oyun grubu ve açık hava spor aletleri alanı tamamlandı. Futbol sahası ve idari bina da restore edildi. Kuruçeşme Sahil Düzenleme Projesi’nde: 37 dönüm park alanı, 1.400 metre sahil yürüyüş yolu,  montaj çalışması devam eden biri açık biri kapalı 2 adet spiral kaydıraklı aquapark, 70 metrekare düşme havuzu,  Aletlerin montajı biten çocuk su oyun parkı,  yapımı devam eden aquaparka ait 180 metrekare idari bina,  384 metrekare kafeterya,  2 adet çocuk oyun grubu,

2 adet açık hava spor aletleri alanı,  2 adet basketbol, 1 adet futbol sahası, otopark, mescit ve tuvalet yer alıyor.

Her projeyi adım adım takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bütün çalışmaları yerinde takip etti. İnceleme sonrasında açıklama yapan Büyükakın, “Kocaeli’nin sağlıklı ve marka kent olma yolundaki yatırımlarımızı sürdürüyor, ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A GÖLCÜK’LÜ ESNAFTAN TEŞEKKÜR

İnceleme sırasında bölge esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Büyükakın, onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Esnaf da bölgedeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirip, Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

 

SENDİKA BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gölcük turuna devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın ve heyeti Türk Metal-İş Gölcük Şube Başkanlığı’na tekrar seçilen Mehmet Şener’i ve

Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Sayın Korkut Gökbayrak’ı ziyaret etti, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Haber: Tuğba Zeren

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)