Başkan Büyükakın, “Bu ittifak kurucu ruhun ittifakıdır”

Başkan Büyükakın, Karamürsel MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Büyükakın burada, “Bu ittifak, kadim medeniyetimizin ete kemiğe bürünmüş halidir. Bizim davamız, ilayi kelimetullah ve nizami alem davasıdır” açıklamasını yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karamürsel ilçe Başkanı Çetin Öksüz ve yönetimini ziyaret etti. Birliktelikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş’in de yer aldığı ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Bu ittifak, kadim medeniyetimizin ete kemiğe bürünmüş halidir. Bizim davamız, ilayı kelimetullah ve nizami alem davasıdır. Elimizin yetiştiği her yere adalet ve huzur getirme davasıdır” dedi.

BÜYÜKAKIN, “ASLINDA ANADOLU’DA DÜNYA NÖBETİ TUTUYORUZ”

Cumhur İttifakı olarak Kocaeli’nde çok büyük bir uyumla yolumuza devam ediyoruz diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Burada şunu bir kez daha ifade etmek isterim ki ayağa kalkmak isteyen Türkiye ve bu necip millet, bölgesinde nasıl bir anlam ifade ettiğini her fırsatta göstermektedir. Ecdadımız ve bizler dünyada kimsenin mesele etmediği ve görmediği sorunları kendisine dert etmiş, mesele yapmıştır. Her birimiz aslında Anadolu’da dünya nöbeti tutuyoruz. Bu coğrafyanın şakası asla yoktur. Bu ittifak ilelebet var olmak içindir. Bu ittifak, kurucu ruhun ittifakıdır. Unutmayalım aslolan memlekettir. Karşılaştığımız ve yaşadığımız her saldırının temelinde bu ittifak ruhuna yapılan saldırılar vardır. Bu nedenle tüm teşkilatlar olarak kapı kapı sokak sokak gezmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızla hasbihal etmeye, derdiyle dertlenmeyi sürdüreceğiz. Hep birlikte çok çalışacağız” açıklamasını yaptı.

YILDIRIM, “ÇOK SAMİMİ BİR DİYALOĞUMUZ VAR”

Milliyetçi Hareket Partisi Karamürsel ilçe yönetimi ziyaretinde seçim süreci ve sonrası Cumhur İttifakı olarak ortak akılla hareket ettik, ediyoruz diyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise, “Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Çetin Öksüz kardeşim ve yönetimiyle birlikte ülkücü kardeşlerimizin bizlere verdiği güçlü desteğe çok teşekkür ediyorum. Karamürsel’de istişare mekanizmasıyla ilçemizin ihtiyaçlarını belirliyor, hizmetlerini buna göre yapıyoruz. MHP ilçe yönetimimizle çok samimi bir diyaloğumuz var. Sizlerin desteği ve fikirleri bizim için önemlidir” ifadelerini sarf etti. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 − = 34