Başkan Ayhan’dan, Bayburt’a destekleri için Başkan Sezer’e TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Sezer, Bayburt’ta Temmuz ayında törenle açılan Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin kurulum aşamasında destek vermiş, bu hareketi büyük bir takdir toplamıştı. Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Ali Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri Gölcük belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’e gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Sezer’e teşekkür ederek, katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi vererek kendilerine teşekkür ettiler.

Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Ali Ayhan, Başkan Sezer’e ziyaretinde Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin kurulum aşamasında verdiği destekten dolayı kendilerine özel olarak yaptırdıkları Teşekkür Belgesi’ni taktim ederek teşekkür ettiler.

‘Başkan Ayhan Teşekkür Etti’

Başkan Ayhan, Gölcük Belediye Başkanı Sezer’e verdiği teşekkür belgesinde ifade edilenler şöyleydi;  Sayın Av. Ali Yıldırım Sezer Bayburt Belediyesi Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin kurulum aşamasında verdiğiniz katkılardan dolayı şükranlarımı sunar, sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim’ ifadeleri kullanıldı.

‘Hüsn-i Hat Müzesi Bayburt’a hayırlara vesile olsun’

Başkan Sezer’de, Gölcük Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek başkanı Ali Ayhan’a ‘nezaketiniz için çok teşekkür ediyor; Hattat Şair Ahmet Revayi Hüsn-i Hat Müzesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 4 =