BAŞKAN ADAYI AÇIKLADI BİZDE “635 TL zam vereceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Yenişehir esnafı ile buluştuğu programda belediye işçilerine maaş müjdesi verdi

Gönül’den belediye çalışanlarına müjde
“635 TL zam vereceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yenişehir esnafı ile yemek programında bir araya geldi. Ciğerci Bahattin’de gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve meclis üyeleri eşlik etti. Program kapsamına İzmit Belediyesi çalışanlarına maaş zammı müjdesi veren başkan adayı Gönül, “Burada önemli bir şey açıklamak istiyorum. Tahir Hocamız belediye işçilerinin ücretlerinde iyileştirme konusunda müjdeler verdi. Allah nasip eder ise 1 Nisan itibariyle belediye başkanın olduğumuzda bizler de KHK ile kadroya geçen taşeron işçilerinin ücretleri konusunda iyileştirmeler yapacağız ve aynı zam oranını, yani 635 TL’yi vereceğiz” dedi.

HER VATANDAŞIMIZA DOKUNACAĞIZ
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in kısa bir selamlama konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Yenişehir benim mahallem. Ben bu mahallede esnaflık yaptım. 4 sene boyunca ofisim buradaydı. Bu şehir benim ayrı gözbebeğim. Şimdi Yenişehir’de el ele gönül gönüle hizmetler yapacağız. Mahalle meclislerimiz ile yerinde yönetimler yapacağız. Birlikte konuşarak en güzelini hayata geçireceğiz. Gönülden gönüle köprüler kurmaya geliyoruz. Her bir vatandaşımıza dokunacağız. Her bir insanımızın İzmitli olmaktan gurur duyacağı bir İzmit hayali ile yola çıkıyoruz. Büyükşehir ile ekip olarak İzmit’i kazandıracağız” diye konuştu.

İSTİHDAMI ARTTIRACAĞIZ
Konuşmasına belediye çalışanlarına müjdeler vererek devam eden başkan adayı Gönül, “Burada önemli bir şey açıklamak istiyorum. Tahir Hocamız belediye işçilerinin ücretlerinde iyileştirme konusunda müjdeler verdi. Allah nasip eder ise 1 Nisan itibariyle belediye başkanın olduğumuzda bizler de KHK ile kadroya geçen taşeron işçilerinin ücretleri konusunda iyileştirmeler yapacağız ve aynı zam oranını, yani 635 TL’yi vereceğiz. Diğer tarafta gençlerimizin istihdamını artıracak üretim merkezleri yapacağız. Gençleri sporla buluşturarak olimpiyatlara sporcu yetiştireceğiz. İzmit Belediyesi’nin tek başına yapacakları sınırlıdır. Biz, Tahir Hocamız ile birlikte çalışacağız. Bir mimar ve kadın olarak bu şehirde küçük farklar ile güzellikler katabiliriz. Zannetmeyin ki seçim üstü böyle çalışıyoruz. Son nefesimize kadar Yenişehir ve İzmit için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAYACAK
Başkan Adayı Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “İzmit Belediyesi’ni gözümüz arkada kalmadan AK Parti belediyeciliği yapacak olan Sibel Gönül Hanımefendi’ye devredeceğiz. Diğerlerine kalırsa 6 ayda batırırlar, Allah korusun maaş veremeyen belediyeler dönemine döneriz. Bu seçimi sadece bir belediye başkanlığı seçimi olarak değerlendirmeyin lütfen. Vereceğiniz her bir oy, Yeni Zelanda’da katliamı yapan o alçaklara verilecek en güzel cevaptır. Sizlerin her zaman yanınızda olacağım” diye konuştu.

“SİZDEN HİÇBİR ZAMAN KOPMADIK”
Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “İzmit Belediyesi ile uyum içinde çalışmamız lazım. Sibel Hanım ile bizleri birbirimizden ayırmayın. Etrafınızda dargın, kırgın arkadaşlarınız varsa kırgınlığın zamanı değil. Gönül alma zamanı, tüm arkadaşların gönlünü almaya hazırız. Zaten sizden hiçbir zaman kopmadık, telefon açtığınızda telefona çıktık, derdiniz varsa derdinizi dinledik. Bize destek olmanızı istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 + = 61