Başiskelede Kaza Yaralılar Var

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Başiskele İlçesi Kullar Mahallesi Alsancak Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen kaza şu şekilde gelişti. Özay Neşe’nin kullandığı 41 ABU 543 plakalı otomobil, Kartepe İlçesi Köseköy Mahallesi Ezgi Sokak üzerinden gelip, Yuvacık istikametine dönmek istediği esnada, Alsancak Caddesi üzerinden gelip Yuvacık istikametine gitmekte olan Hasan Işık idaresindeki 41 AY 726 plakalı panelvan araç ile çarpıştı.

OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR

Kazada çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan Neşe’nin kullandığı otomobil, kaldırımı aşıp bir tabelayı devirdikten sonra boş araziye uçtu. Hasan Işık idaresindeki araç ise kaldırım üzerine çıktı. Kazada otomobilde bulunan Özay Neşe, eşi Hacer Neşe ve torunları Ediz Neşe yaralanarak otomobilde sıkıştı.
Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa süre içerisinde polis, itfaiye ve 112 ekipleri geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkartarak çevre hastanelere sevk etti. Panelvan araç şoförü ise kazayı yara almadan atlattı. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Olay yerine gelen Kartepe Köseköy Mahalle Muhtarı Yaşar Aktop, ‘Bu bölgede bulunan ve Fen İşleri kavşağı olarak anılan bölgede sık sık kazalar yaşanıyor. Bu konu ile ilgili geçtiğimiz aylarda ben Büyükşehir’e dilekçe verdim. Bu kavşağa ışık konulmasını istedim. Dilerim kısa sürede buraya ışık konulur.” Dedi. Bölge vatandaşları da muhtar ile aynı yönde talepte bulunarak kavşağa ışık konulmasını talep etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − 46 =