BAŞİSKELE BELEDİYESİ’NDEN YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM

 

 

Modern yaşam alanlarıyla dikkat çeken Kocaeli’nin yükselen değeri Başiskele’de belediyenin yatırımlarıyla yaşam kalitesi her geçen gün artıyor. Yol çalışmaları, park ve bahçe çalışmaları ile temizlik hizmetlerinin aksamadan sürdüğü ilçede ailelerin tüm fertlerine hitap eden sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle mahalle halkı, özellikle gençler arasında kaynaşmalar yaşanıyor, yeni dostluklar kuruluyor.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın söz verdiği gibi Başiskele, bayanlara ve erkeklere yönelik yapılan sosyal yaşam ve gençlik merkezleri açısından da örnek gösterilen bir ilçe oldu. Çalışanları, idarecileri, meclis üyeleri ile uyum içerisinde çalışan ve bunun neticesinde en kalıcı hizmetlere imza atan Başkan Ayaz gücünü halktan ve ekibinden alıyor. Gençler için sosyal yaşam gençlik ve spor merkezleri, bayanlara yönelik spor ve eğitim merkezleri yapımları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Her zaman halkıyla iç içe olduğu gibi personeliyle de sahada bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ekiplerin hal ve hatırlarını sorarak çalışmaları da yakından takip ediyor. Belediye bünyesinde hizmet verecek yeni tesislerde yapılan çalışmaları incelemek için sahada olan Başkan Ayaz gün içerisinde Yeşilyurt Mahallesi Hüma Hatun Bayan Spor Merkezi ile erkekler için yapılan sosyal yaşam gençlik ve spor merkezindeki çalışmaları takip etti.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − 7 =