“BASIN BİZİM SESİMİZ…” “GELECEK NESİLLERİN RAHATÇA YAŞAYABİLECEĞİ BİR GÖLCÜK İÇİN PROJE ÜRETİYORUZ”

CHP Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, İlçe Başkanı Fikret Gürel, Chp Gölcük eski İlçe Başkanı Fahrettin Büyükoğlu, Belediye Meclis üyesi Özgür Yılmaz ve Nedim Adanur gazetemizi ziyaret etti.

İşeri; Gazetelerin kamuoyu ile irtibatta en önemli kanal olduğunu vurgulayarak, “Sizler her zaman bizim sesimiz oldunuz. Kamuoyu ile direkt irtibatımızın en önemli kanalı oldunuz. Bir şehrin gelişiminde basının rolü tartışılmazdır. Etik değerler çerçevesinde topluma sağlıklı bilgiler sunan basınımız, böylece kamuoyunun nasıl yol alacağını belirler. Yapılan her haberin toplumun tüm bireyleri üzerinde etkin bir iz bıraktığı bilinen bir gerçektir.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, güzel ve derin izler bırakan haberlere imza atıyorsunuz, siz basın mensuplarımız ile oluşturduğumuz güç sayesinde topluma daha güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum.

Sorunlarımızı ve taleplerimizi kamuoyuna ve ilgili kurumlara ulaştırmada son derece kıymetli bir köprü olduğunuzu gayet iyi biliyorum ve basına çok önem ve değer veriyorum dedi. Bu manada yaptığınız her haber için teşekkür ediyorum.

“42 YILLIK ÖZLEM, 31 MARTT’A SON BULACAK”

Gölcük, Türkiye’nin hatta dünyanın sayılı kentlerinden, Donanmanın, deniz kuvvetlerinin kalbi.

Aynı zamanda birçok ilden büyük bir ilçe de yaşıyoruz, tarihi dokusu itibariyle çok önemli bir kent ve “İnanıyorum ki 42 yıllık özlem 2019’da sonlanacak” dedi.

9 MART’TA ADAY VE PROJE TANITIMI

“Geleceğin ve  Gölcük’ün alt yapısını hazırladık. Biz günübirlik ve halka şirin gözükecek projeler peşinde değiliz. Biz torunlarımızın, gelecek nesillerin rahatça yaşayacağı, Gölcük’ün, 100 yıl ilerisini planlayan bir proje anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” 9 Mart’ta Aday ve Proje tanıtımımız olacak, bu toplantıda Meclis üyelerimiz de tanıtılacak diyen İşeri, biz Gölcük’te bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz ve bu zaferi görmek için bir saniye durmadan 31 Mart akşamına molasız çalışıyoruz dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6