BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT!

İlçemizin başarılı Eğitim yuvası olan Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü, bursluluk sınavı gerçekleştiriyor.

“BURSLULUK SINAVI”

Gölcük ´ün en başarılı Eğitim alanı olan Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü´nde .5.6.7. sınıflar için, 23 Mart 2019´da “Bursluluk Sınavı” yapılacak. 2018-2019 öğretim yılında öğrencilerin öğretim programlarında yer alan konuları hangi düzeyde öğrenebildiklerini ölçecek olan sınavda, başarılı olan öğrencilerin başarıları hediyeler ile ödüllendirilecek.   Sınava Başvurularınızı; Gölcük Ana Kucağına yapabilir. Sınava tüm resmi ve özel okullarda okuyan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek.

“BAŞARI’LI OLMAK SENİN HAKKIN”

Tecrübesiyle, başarılarla dolu bir eğitim sürecini sürdüren Gölcük Ana Kucağı  önümüzde ki eğitim döneminde, ilçemizde en iyi bir şekilde eğitim sürdürüldüğünü dile getiren Dilek Onay “Kendi binamızda önümüzdeki eğitim – öğretim döneminde deneyimli hocalarımızın öğrencilerimizin en iyi seviyelerde olmalarını sağlayacağız ve bu başarılı olmanın da öğrencilerinde hakkıdır” dedi.

İYİ BİR EĞİTİM, BİR ÜLKENİN GELECEĞİDİR

Hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş bir eğitim kadrosu ile kendilerini değerli hissedecekleri, Akademik, kültürel ve sosyal alanlarda çağdaş bir eğitim anlayışı ile öğrencilerinin yaşam boyu başarıya ulaşmaları için öncülük etmeye hazır olan kurumun amacı, Kültürüne ve milli değerlerine sahip çıkan, Ülkesine ve Dünya’ya değer katan bireyler yetiştirebilmek için.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 35 = 38