BAŞARI BELGESİ ALDI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Gölcük’te 2 yıllık süreç içerisinde eğitim alanında sağlanan başarılardan dolayı başarı belgesi aldı.

Kocaeli’de 2017-2019 yılları arasında eğitim alanında il ve ilçelerde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve gelinen noktada sağlanan başarıların ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından değerlendirmelerde bulunulan toplantı sonunda 2 yıllık süreç içerisinde başarılı çalışmalarda bulunan ilçe milli eğitim müdürlerine başarı belgesi takdim edildi. Başarı sağlayan isimlerden biri de Gölcük İlçer Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu oldu. Müdür Gülsuyu başarı blgesini Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un elinden alarak, başarılı çalışmların devamlı olması temennilerinde bulundu. Toplantıya Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, ilçe milli eğitim müdürleri ve yöneticiler katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu duygu ve düşüncelerini aktararak; “Bizleri bu ödüle layık gören Sayın Valimize ve başarılar elde etme yolunda bize önderlik eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim Çelik’e teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim yolunda atılan nice başarı dolu adımlarla” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 6 = 13