BAKAN DEĞİL, GÖREN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Başkan Sezer muhtarlarla buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Muhtarlar Toplantısı’nı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Muhtarların mahallelerle ilgili aktardığı talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer, sorun ve sıkıntıları not alıp, çözümü noktasında da gerekli talimatları verdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, her ay düzenli olarak bir araya gelip, mahallelerle ilgili talep ve önerileri dinlediği Muhtarları Toplantısı’nı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Başkan Ali Yıldırım Sezer ile birlikte Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, Şevket Kaba, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katılım gösterdi.

BAKAN DEĞİL, GÖREN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI

Yapılan toplantıda Başkan Sezer, muhtarların mahallelerle ilgili aktardığı talep ve önerileri dinledi ve şunları söyledi: “Yerel yönetimlerin en önemli paydaşı olarak gördüğüm, çok değerli mahalle muhtarlarımızla aylık olarak düzenlediğimiz istişare toplantısında bir araya geldik. Muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek, çözümü noktasında notlarımızı aldık. Hep beraber Gölcük’ü geliştirmeye, güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bakan değil, gören bir yönetim anlayışını sorunları birlikte çözeceğiz” dedi. Toplantı da Başkan Sezer, sorun ve sıkıntıları not alıp, çözümü noktasında da gerekli talimatları verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 6 =