BAHAR ŞENLİĞİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

BAHAR ŞENLİĞİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

Gölcük Belediyesi’nin bu yıl 11.sini Kavaklı Sahili’nde düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği hafta sonu büyük coşkuyla gerçekleşti. Yapılan konserler vatandaşlardan tam not alırken, açılan stantlar da ilgiyle gezildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şenlikte emeği geçenlere ve katılan tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Gölcük Belediyesi’nin bu yıl 11.sini Kavaklı Sahili’nde düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği büyük coşku ve ilgiyle gerçekleşti. Vatandaşlar hafta sonu adeta Kavaklı’ya akın ederken, yapılan konserlerde büyük ilgi gördü. Birlik beraberlik içinde, siyasi parti kadın kollarından, birçok sivil toplum kuruluşu tarafından açılan stantlarda ilgiyle gezilirken, Kızılay’ın kan verme kampanyasında da rekor seviye de kan toplandı. Yoğun programı nedeniyle açılış törenine katılamayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de şenlik alanına gelerek stantları gezdi ve vatandaşlarla bir araya gelip, şenlik kapsamında emeği geçenlere bilhassa da bayanlara teşekkürlerini iletti.

SOLİSTLER GEÇİTİ VARDI

İlk gün Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu’nun konseri vardı. İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan solistler sahne alırken, Kavaklı Sahili Anfi Tiyatro tamamen doldu. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Muhtarlar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bilge Saral’da konseri izleyenler arasında idi. Bir birinden güzel bestelerin solistler tarafından seslendirildiği müzik ziyafetinin sonunda Şef Nuray Günay’a çiçeği Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ve Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk tarafından taktim edildi.

VATANDAŞLAR TÜRKÜYE DOYDU

Şenliklerde 2.gün ise tam bir halk müziği resitali verildi. Şef Emrullah Erçelik yönetiminde ki Gölcük Belediyesi Konservatuarı Halk Müziği Korosu, bir birinden güzel türküleri, tamamen dolan Kavaklı Anfi Tiyatro’da türküseverler için seslendirdiler. Vatandaşlar türküye doyarken, başarılı konser alkışlar arasında son buldu. Son gün ise hava muhalefeti nedeniyle konser yapılmadı. Geleneksel Bahar Şenliği etkinlikleri geçmiş yıllarda olduğu gibi büyük ilgiyle yapılırken, vatandaşlar memnuniyetini her fırsatta dile getirdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − 51 =