BABASININ KURŞUNLAR YAĞDIRDIĞI OĞUZ CAN DOKTORA YAPIYORDU!

Gölcük Donanma Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar, boşanma aşamasında olduğu, çocuklarının annesi ve çocuklarının yaşadığı eve geldi. Edinilen bilgilere göre 2021yılında alınan bir uzaklaştırma kararı olduğu halde eline silahını alan Acar, binanın girişinde eve çıkmasına izin vermeyen 2 evladını sonrasında ise yukarı çıkarak polisten yardım isteyen Züleyha Acar’ı vurdu. Olay yerinde 3 şarjör silah boşaltan Nevzat Acar, en son kendi canına kıymak istedi.

ANNELERİNİN YANINA ÇIKMASINI ENGELLEMEK İSTEDİLER, CANLARINDAN OLDULAR

Olay, saat: 20.00 sıralarında Donanma Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Donanma Mahallesi’nde bulunan Park Eczanesi’nin üzerinde bulunan apartman dairesinde anne ve kızı silahla vuruldu.  Edinilen bilgilere Park Eczanesi’nin üzerinde bulunan apartman dairesinden çığlıklar ve  silah sesleri yükseldi. Vatandaşların ihbarı üzerine silah seslerinin geldiği  eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, silahla eşinin ve kızının yaşadığı eve giderek önce 2 evladını sonra da ayrılma aşamasında olduğu  eşini vurduktan sonra silahıyla kendisini de vurduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırılırken polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay yerinde oğul Oğuzcan Acar, hayatını kaybetti. İlerleyen saatlerde Züleyha ve Nevzat Acar’da hayatını kaybetti. Yine ağır yaralanan Nur Sena Acar’ın ise tedavisi devam ediyor.

KOMŞULARI TARAFINDAN ÇOK SEVİLEN İNSANLARDI

Züleyha Acar, ve 2 evladı dün akşam yaşadıkları evlerinde öldüler. Olay yerinde 3 şarjör bulundu. Gölcük dün akşam saatlerinde aklın kabul edemeyeceği bir olay yaşadı. Komşuları tarafından çok sevilen bir aileydi Züleyha Acar ve 2 evladı. 2 evladının desteğiyle ayakta kalmaya çalışan ve hukuk mücadelesi veren ve etrafı tarafından çok sevilen insanlardı. Komşularının ifadelerine göre 2 tane pırlanta gibi evlat ve melek gibi bir anne bir katliama kurban gitti ifadeleri kullanılıyor.

BİLİM İNSANI CEREN SUNGUR’DAN ACI VEDA

Oğuzcan Acar, dün akşam babası tarafından vurularak hayatını kaybetti. Bilim insanı Ceren Sungur, Oğuzcan Acar’a işte şu sözlerle veda etti.

Beraber çalıştığım çevirmen arkadaşlarımdan Oğuzcan Acar’ı kaybettiğimizi öğrendim. Çok çok üzgünüm kendisini en iyi şekilde yetiştirmiş, Siyaset bilimi alanında doktora yapan, okuyan yazan, vatana millete hayırlı dünya iyisi bir çocuktu. Annesinin boşanma aşamasında olduğu babasının şiddetine kurban gitmiş. Her tür hukuki mücadeleyi veriyorlardı ama ne onu ne ailesini koruyamadılar. Emekli Assubaymış babası, sözde ‘cinnet geçirmiş'(bahane hep budur) karısına ve iki çocuğuna Kurşunlar yağdırmış. Böylesi bir şiddete kurban verdik bu aslan gibi delikanlıyı. Kadına yönelik şiddet sadece kadına değil çocuklara, bir bütün olarak aileye yönelik şiddettir diye bas bas bağırıyoruz senelerdir. Bu sözde cinnet geçiren adamlar çocuklarına da kıyıyorlar. Defalarca oldu bu kadının ve ailenin korunması için erkek şiddetini artık durdurun! Yasaları tam olarak uygulayın artık yeter!

Huzurla uyu Oğuzcan , seni hiç unutmayacağım güzel arkadaşım.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

85 − 81 =