BABANIN FERYADI YÜREKLERİ ACITIYOR

Gölcük’te ailesiyle birlikte yaşayan 17 yaşındaki Ecrin Su Esgin’den 4 gündür haber alınamıyor

Edinilen bilgilere göre İstanbul’dan 1 ay önce taşınarak Gölcük’e yerleşen Esgin ailesinin  17 yaşındaki kızları Ecrin Su Esgin 4 gündür kayıp.

LÜTFEN YARDIM EDİN!

Babasına ulaştığımız Bahattin Esgin o günü şöyle anlatıyor; “Cumartesi günü saat: 12.30’da sahile gitmek için Ecrin annesinden izin almış, sahile giden ecrin saat 16,30’da kardeşiyle telefonla görüşmüş, kız kardeşi ablasına yanına geleceğim demiş, Ecrin de tamam sahilin girişinde ki parkta buluşalım demiş. Küçük kızım daha sonra ablasını tekrar arayarak çok rüzgar var ben üşüdüm eve gidiyorum demiş ablasına. O görüşme esnasında da saat 18.00’mış. Annesi en son Ecrin ile 18.30’da görüşmüş, Ecrin’e geç oldu artık eve gel demiş annesi, Ecrin’de tamam geliyorum annem demiş. Ondan sonra bir daha ulaşamadık. Baba Bahattin Esgin, kızıma ulaşamayınca polise başvurdum, kayıp olduğunu beyan ettim, sonra da sosyal medya hesabımdan da yardım istedim” diyor.

SAATLER İLERLİYOR!

Ve ekliyor baba, çocuklarımız ile iyi diyaloglarımız var, onların düşüncelerine saygı duyarız, çok severiz  evlatlarımızı, her hangi bir olumsuz şeyler yaşayan bir aile değiliz. Daha önce böyle bir durumu hiç yaşamadık, bizim evladımız evden kaçan, bizden habersiz bir yere giden bir çocuk değil. Saatler ilerliyor, lütfen kızımızı bulmamıza yardım edin! Dedi.

ECRİN 4 GÜNDÜR KAYIP

Baba Bahattin Esgin ve Esgin ailesi günlerdir perişan, bugün Ecrin’in kayboluşunun 4. Günü. Gören veya duyanların, bilgisi olanların lütfen ivedilikle aileye ulaşması bir insanlık görevidir. Kahrolan aile Ecrin’den gelecek bir haberi bekliyor. acılı baba telefon başında polis ekiplerinden gelecek müjdeli haberi bekliyor.Bahattin Esgin; 0546 737 75 35 nolu telefondan arayabilirsiniz.

Haber: Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

52 − 47 =