Azılı hırsızlar tutuklandı

Kocaeli Kandıra İlçesinde, son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucu, tespit edilen şüphelilere drone destekli şafak operasyonu gerçekleştirildi.

4 ŞAHIS YAKALANDI

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Son zamanlarda Kandıra İlçesinde  meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan  Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  olayla gerçekleştiren  kişilerin Kandıra İlçesi Akdurak Mahallesi Akçakayran Mevkiinde oturan S.O , R.O, S.O ve A.O isimli  şüpheliler olduğunu belirledi. Tespit edilen kişilerin adreslerine geçtiğimiz günü sabah saatlerinde drone destekli operasyon düzenlendi.

BİR ÇOK ÇALINTI MAL ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda S.O, R.O, S.O ve A.O ikametlerin de yakalandı. Şahsıların evlerinde yapılan aramalarda 1 av tüfeği, 9 fişek, 1 tane 37 ekran tv, 1 tablet, 1 cep telefonu,1 bilezik, 420 Euro para, , 126   tabanca fişeği, 1  altın  yüzük, 1 kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Yakalanan ve Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen zanlılar, tamamlanan işlemleri sonrası Kandıra Adliyesine sevk edildi.  Adliyeye sevk edilen kişilerden S.O adli kontrol ile serbest bırakılırken,  diğer 4 zanlı tutuklandı

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 5 = 12