Aysel, yeteneğini İş Güvenliği Fuarı’nda sergiledi

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencilerinden Aysel Özçalışır’ın seramik atölyesinde oluşturduğu eserleri ‘İSAF 2019’ fuarında sergilendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencilerinden Aysel Özçalışır, seramik atölyesinde oluşturduğu eserleri ‘İSAF 2019’ fuarına katılım sağladı. Aysel’in eserleri Fuar’a gelen katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

‘İSAF 2019’ DAVETİ

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde seramik alanındaki yetenekleri nedeniyle uzman öğretmenleri tarafından Seramik Atölyesi’ne yönlendirilen Aysel, kısa sürede büyük bir gelişim gösterdi. Aysel’in ortaya çıkardığı eserler Kocaeli İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği tarafından beğenildi ve ‘İSAF 2019’a davet edildi.

FUAR İÇİN 20 FİGÜR ÜRETTİ

Aysel ile bir çalışma yapmak isteyen dernek yetkilileri, Beyaz Kalpler ile iletişime geçti. Aysel, Kocaeli İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği için bir ay süresince İş Sağlığı ve Güvenliği figürleri hazırladı. Bir aylık hazırlık süresinde Aysel, 20 adet figür üretti.

ESELER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı’na (ISAF 19)  Kocaeli İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği standında katılım sağlayan Aysel‘in çalışmaları alanında ilk olması sebebiyle ziyaretçi akınına uğradı. Çinli uzmanlar tarafından da ziyaret edilen stantta yapılan çalışmalar büyük beğeni topladı. Yaptığı çalışmaları satarak gelir sağlayan Aysel Özçalışır’a yurt içinde çeşitli kurumlardan ürün üretimi için talep geldi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1