AYNACI İYİ PARTİ’NİN SEÇİM VAATLERİNİ ANLATTI

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada, Genel Başkan Meral Akşener’in açıkladığı bazı seçim vaatlerinden bahsetti. Aynacı açıklamasında, “Savrulan, sürüklenen Türkiye’yi yükselen bir Türkiye yapmak istiyoruz. 81 milyonun Cumhurbaşkanı olmak gerektiğini biliyoruz” dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Yüce Türk Milletinin ve İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan niyaz ederim. Ramazan ayının Gölcük ve tüm Türkiye’de huzur barış sevgi ve hoşgörü ayı olmasını yüce Allah’tan diliyoruz. Ekonomik olarak sıkıntılar yaşayan milletimizin Ramazan ayında oluşan manevi huzur ve yardımlaşma duygusu ile rahatlayarak, huzurlu bir Ramazan geçirmelerini arzu ediyoruz.  Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere bütün annelerimizin anneler günün kutluyorum”dedi.

“YÖK’Ü TARİHİN SAYFALARINA GÖMECEĞİZ”

 

Aynacı açıklamasının devamında ise Genel Başkan Meral Akşener’in açıkladığı seçim kampanyasına değindi. Aynacı şunları söyledi: “Bugün genel başkanımızın seçim kampanyasında yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda çalışmalarımıza hız vereceğiz.

 

“YÖK’ü tarihin sayfalarına göndermek bize nasip olacaktır. FETÖ’nün sızmasına göz yumulan Kuleli Askeri Lisesi’ni yeniden açacağız.”

 

“Daha kurulurken ilan etmiştik. İYİ bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Herkes çok net görüyor. Milletimizin yeni bir yönetime, kendisini tazelemeye, nefes almaya ihtiyacı var. Yeni yönetimin de milletin güvenini itina ile koruması gerekir.”

“81 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLMALI”

 

“16 yıldır ülkeyi yönetenlerin seçim vaadine bakınca sanki bunca yıl ülkeyi yönetenler onlar değil sanıyorsunuz. Elbette yeni bir yönetime ihtiyaç var. Hiçbir sorun onu üreten zihniyetle giderilemez. Madem ki e-devlet uygulaması var. Devlet kendi ürettiği bilgiyi vatandaşından talep etmemelidir. Savrulan, sürüklenen Türkiye’yi yükselen bir Türkiye yapmak istiyoruz. 81 milyonun Cumhurbaşkanı olmak gerektiğini biliyoruz.”

 

“Ülke öyle yönetilmeli ki hiç kimse kendisini garip ve yalnız hissetmemeli. 81 milyona kendisini sevdirmeli ki dünya Türkiye’nin gücünü hissetsin.”

“30 MAYIS’TA SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLAYACAĞIZ”

 

”Sanayide çürüyen fabrikalar yerine mutlaka yeni fabrikalar açılmasını teşvik etmek, tarım ve hayvancılıkta yeninden dünyanın en gözde ülkesi olmak için projeler hazırladık. Yatırımcıyı süründürmek yerine iki şart süreceğiz. Yatırım yaptığı yere zarar vermemek ve o çevrede yaşayan insanların rızasını almak. Adımız gibi iyi olan hiçbir şeyi değiştirmeyeceğiz. Yanlış olanları düzeltmeye geliyoruz. 30 Mayıs’ta ki beyannamemizde açıklayacağız.”

 

Ramazan ayı içerisinde ve sonrasında seçim tarihi bitene kadar insanlarımıza bunları anlatarak her bireye ulaşmaya  çalışacağız. milletvekili aday adaylarımız ile sokak sokak dolaşarak insanımıza samimi bir şekilde dokunmaya özen gösteriyoruz. Gölcük İYİ olacak-her şey İYİ olacak ve Türkiye İYİ olacak” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1