AYAZ’IN AFİŞİNİ SÖKTÜLER!

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala siyaset Başiskele ilçesinde oldukça sıcak geçiyor. Seçim yarışı tüm hızıyla sürerken  Başiskele ilçemizden basına bir haber düşüyor. Haber video ve fotoğraflarla destekleniyor. Kocaeli basınında yer bulan haberde, Başiskele Belediye eski başkanı ve bağımsız belediye başkan adayı olan Hüseyin Ayaz’ın seçim afişleri polis gözetiminde Başiskele Belediyesi zabıta ekipleri tarafından indirildi.

 BEZİR; ‘KENDİ PARAMLA YAPTIRDIĞIM, KENDİ BİNAMA ASTIĞIM AFİŞİ İNDİRDİLER’

Başiskele Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden  Recep Bezir, kendi sahibi olduğu binasına desteklediği Başiskele Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ayaz için, yaptırdığı seçim afişi kendi  binasına kendi isteğiyle asan Bezir’in binasında afiş indirildi.

Bezir’in ifadesiyle ‘Polis  ve zabıta eşliğinde Başiskele belediyesinin sepetli aracıyla benim paramla yaptırdığım afişi, kendi binamdan indirdiler’ ifadelerini kullandı.

Bezir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘Bir bağımsız belediye başkan adayından bu kadar korkulur mu?

Bir insan bu kadar acizleşir mi? Bunu Başiskele halkının vicdanına bırakıyoruz.” Açıklamalarını sosyal medyadan paylaştı.

AYAZ; ‘ BAŞİSKELE’YE YAKIŞIR, ÖNCE SAYGI , DOSTANE ADİL, EŞİT VE SUKUNET İÇERİSİNDE BİR SEÇİM GEÇİRMEYİ İLKE EDİNDİK’

Kocaeli basınında ses getiren bağımsız bir adayın afişinin indirilmesi konusu üzerine açıklama yapan Başiskele Belediye eski başkanı ve bağımsız belediye başkan adayı olan Hüseyin Ayaz , “4 Mart Pazartesi gecesi 23.45 sularında Valilik kararıyla Polis, zabıta eşliğinde belediye araçları kullanılarak bazı pankartlarımız indirilmiştir. Farklı bölgelerdeki bazı bayrak ve afişlerimize de saldırı girişiminde bulunulmuştur. Bizler 31 Mart akşamı kazanan adayı hep birlikte dostane bir ortamda tebrik edeceğimiz, kazananın Başiskele ve Başiskele halkı olduğu Başiskele’ye yakışır bir şekilde önce saygı komşuluk hukukunu koruyarak dostane, adil , eşit ve sükunet içinde bir seçim geçirmeyi ilke edinmiş olup bu minvalde sürecin tamamlanmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 6 =