AYAK TENİSİ TURNUVASI’NDA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında gerçekleştirilen

AYAK TENİSİ TURNUVASI’NDA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle, “Gölcük’te Öğrenciysen” projesi kapsamında, ortaokul ve liseler arasında “Kaymakamlık Kupası Ayak Tenisi Turnuvası” düzenlendi. 3 gün süren turnuvaya Gölcük’ten; 10 ortaokuldan 60 öğrenci, 11 liseden 66 öğrenci katıldı.

BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU

Büyük çekişmeyle gerçekleşen karşılaşmalardan sonra ödül töreni, Gölcük Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Ödül törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, belediye birim müdürleri ve öğrenciler katıldılar.

KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

Lise Genç Erkekler kategorisinde 1.olan İhsaniye Meslek, Teknik Anadolu Lisesi, 2.olan Atatürk Anadolu Lisesi, 3.olan Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi’ne; Ortaokul Yıldız Erkekler kategorisinde 1.olan Yazlık Tabosan Ortaokulu’na, 2.olan Gölcük Ortaokulu’na, 3.olan Atatürk Ortaokulu’na kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında ödül töreni son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 9