Avcı’dan EYT’lilere Çağrı..!

 

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) seslerini duyurmak ve taleplerini dile getirmek için yeni eylem kararı aldı. 10 Şubat’ta Ankara’da büyük bir buluşmaya imza atan EYT’liler, Nazım Hikmet Kültür Merkezi ve çevresini hınca hınç doldurmuştu. Bu buluşmanın ardından hükümetin herhangi bir adım atmamasına ve “Gündemimizde yok” açıklamasına tepki gösteren Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği (EYT SYD) Yönetim Kurulu, mart ayında İstanbul Maltepe’de büyük bir miting yapma kararı alındı. Beklenen izin iki gün önce çıktı. EYT’liler 17 Mart Pazar günü Maltepe’deki büyük mitingde 1 Milyon olacak.

Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, mitingle ilgili EN Kocaeli’ye açıklamalar yaptı ve EYT mağdurlarından özel bir istekte bulundu. Naim Avcı, “Bu tarihi anı kimse kaçırmamalı. Ben mitinge katılacak arkadaşlarımızdan özel bir istekte bulunuyorum. Lütfen mümkün olduğunca özel araçlarımızla mitinge gitmeyelim. Otobüslerle topluca gidelim. Güzel bir kortej oluşturalım ve gücümüzü gösterelim” dedi.

Sözlerini devam ettiren EYT Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı şu ifadelere yer verdi: “Herkes bu hak mücadelesine katılsın. EYT mitinginde olsun. Çocuklarınıza anlatacağınız bir hikayeniz olsun. Bu haklı mücadele de senin de katkın olsun. Sen varsan bir kişi fazlayız. Bir daha geri dönüşü olmayacak, telafisi olamayacak bir gün. Eğer bunu başarırsak siyasiler buradan bir ders çıkaracak.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 6 =