Av. Abdülkadir Doğrul 5 yılında anıldı

Gölcük İlim Yayma Cemiyetinin Gölcük 9. Şube Başkanı Rahmetli Av. Abdülkadir Doğrul’un ölümünün 5. Yılında Ulaşlı’da mezarı başında anıldı.

Cemiyetin kuruluşunun 69. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube 9. Başkanı Av. Abdülkadir Doğrul, vefatının 5. yılında Ulaşlı’daki kabri başında şube üyeleri, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi, eski İlçe Başkan ve yöneticileri ailesi ve dostları tarafından anıldı.

1972 yılında Kütahya’da doğan Doğrul, evli ve üç çocuk babasıydı. Uzun yıllar ilçemizde avukatlık yapan Doğrul, bir dönem siyasette de yer alarak Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini icra etmişti.

Gölcük İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen Anma etkinliğinde merhum Başkan Doğrul için Kuran-ı Kerim tilaveti yapılırken, başta vatan ve mukaddesat için mücadele etmiş Şühedaya ve İlim Yayma Cemiyeti’ne hizmet etmiş gönül insanlarına da dualar edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + = 10