Avukatlar, günlerini kutladı

Avukatlar, günlerini kutladı

5 Nisan Avukatlar günü sebebiyle Gölcük Avukatlar Temsilcileri Gölcük Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı

5 Nisan Avukatlar günü sebebiyle Kocaeli Barosu Gölcük Temsilciliği Başkanı Burak Şahin ve Avukatlar dün Gölcük Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Törende çelenk koyulduktan sonra saygı duruşu istiklal marşının okundu.

Çelenk sunumunun ardından Kocaeli Barosu Gölcük Temsilcisi Burak Şahin günün anısına bir konuşma yaptı Burak “Bugün yine yıllardan beri süregelen sorunlarımız yanı sıra savunmaya artarak devam eden baskı ve saldırıların gölgesinde bir Avukatlar gününü daha kutluyoruz. Aslında bugün yine dün de olduğu gibi Avukatlar olarak tarih boyunca mücadelesini verdiğimiz hukukun üstünlüğü, demokratik hukuk devleti, bağımsız yargı taleplerimizin karşılandığı; aynı zamanda savunmanın özgürlük, değer ve emek mücadelesinin de başarıya ulaştığı ve dolayısı ile bayram havasında kutlayabileceğimiz bir avukatlar gününe erişmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Şahin’in ardından Gölcük’te en eski avukatlardan Muzaffer Aktaş söz aldı ve Aktaş konuşmasında şunları dile getirdi Avukatlar olarak tarih boyunca mücadelesini verdiğimiz hukukun üstünlüğü, demokratik hukuk devleti, bağımsız yargı taleplerimizin karşılandığı; aynı zamanda savunmanın özgürlük, değer ve emek mücadelesinin de başarıya ulaştığı ve dolayısı ile bayram havasında kutlayabileceğimiz bir avukatlar gününe erişmeyi temenni ediyoruz” dedi. HABER: Soner GÜLEZER-Nazlı ER

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 26