ATAKENT CİHAN HASTANESİ KOCAELİ VALİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cihan Hastanesi’ni Atakent Sağlık Grubu’na dahil eden Akkurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği çeşitli yatırımlarla elde ettiği başarıların ardından sağlık sektöründe de hızla büyüyen ve Cihan Hastanesi’ni Atakent Sağlık Grubu’na dahil eden Akkurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm ile birlikte Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Kısa süre önce, Yalova, Orhangazi ve Gemlik’ten sonra Kocaeli’de de sağlık yatırımında bulunan Kemalettin Akkurt, büyüme süreci devam eden Atakent Cihan Hastanesi hakkında bilgi verdi.
Gelişmeleri dikkatle dinleyen Vali Seddar Yavuz, Kocaeli’de gerçekleştirilmesi planlanan ve yakın zamanda bitecek olan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aktardı. Atakent Sağlık Grubu’nun çalışmalarını da yakından takip ve tebrik ettiğini belirten Vali Seddar Yavuz, konuklarına ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − = 46