ATABERK İÇİN GÖLCÜKLÜLER SEFERBER OLDULAR

 

 

Gölcük Değirmendere’de ikamet eden 13 yaşındaki Ataberk Karagöz lösemi ile mücadelesini sürdürüyor. Uğur Mumcu Ortaokulu yöneticileri, öğrencileri ve velileri Ataberk’i yalnız bırakmadı.150 tüm kan kotası da hemen dolarken, şimdi uygun donör bulunup bulunmadığına bakılacak. 

 

 

 

 

Gölcük Değirmendere’de ikamet eden 13 yaşındaki Ataberk Karagöz lösemi ile mücadelesini sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz bu hastalığı yenmiş ancak bu illet hastalık Ataberk’in peşini bırakmamış ve tedaviden 6 ay sonra tekrar nüksetmişti. Ataberk, Ankara Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Tekrar kemoterapi alan Ataberk, Mayıs ayı içerisinde kendisine uygun bir donör bulamadığı takdirde kemoterapi tedavisi görmeye devam edecek. Uğur Mumcu Ortaokulu yöneticileri, öğrencileri ve velileri Ataberk’i yalnız bırakmadı.

KAPLAN, İYİ PARTİ VE CHP İLE BİRLİKTE GELDİ

Tedavisi olması için büyük bir mücadele örneği sergileyen öğrenciler okul önünde stant açtılar. Siyasi çevreler bu standa ilgi büyük olurken, İYİ Parti Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve İYİ Parti İlçe Başkan vekili Hüseyin Aynacı ile Gölcük Uğur Mumcu İlköğretim Okulu’na gelerek kan verenler arasında yer aldı. Kaplan’ın yanı sıra 150 kişilik kota kısa sürede dolarken, insanlar donör olmak için akın akın geldiler ama kota dolduğu için kan veremediler çünkü bu işin sağlıklı bir şekilde yapılması için böyle bir uygulamaya gerek duyuluyordu. Şimdi alınan kanlara tek tek bakılacak ve uygun donör bulunduğu taktirde Ataberk’e ilik nakli yapılacak.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 76 =