ASKIDA YARDIM BAŞLADI, İŞADAMI 10 ÇOCUĞU GİYDİRDİ

 

 

 

Derya Okul Dünyası’nın ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla her yıl yaptığı “Askıda kırtasiye ve okul üniforması” hizmeti bu yılda devam ediyor. Geçen yıl yüzlerce öğrenci bu hizmetten faydalanırken, bu yıl ki kampanya da 1 Eylül’de başlıyor. İlk olarak Gölcüklü iş adamı Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk aracılığı ile 10 çocuğu giydirdi.

 

 

38 yıldır ilçemizde hizmet veren Derya Kitapevi geçtiğimiz günlerde yeni bir atılım yaparak ismini Derya Okul Dünyası’na çevirmişti. Başarılı firma uzun yıllardır verdiği yardıma aracılık hizmetinin de bu yılda devam ettiği açıklandı. Askıda Kırtasiye ve Okul Üniforması geçen yıl büyük bir başarı yakalamış, yüzlerce ihtiyacı olmayan öğrenci, bu sayede okul üniformalarını ve kırtasiye malzemelerini almıştı.

GÖLCÜKLÜ İŞADAMI 10 ÇOCUĞU GİYDİRDİ

Bu yıl ki kampanya da 1 Eylül itibariyle başlıyor. Kampanya başlangıcını ise ismini açıklamak istemeyen Gölcüklü iş adamı yaparak, Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk aracılığı ile 10 çocuğu giydirdi. Bu Derya Okul Dünyası’na Şentürk ile gelen öğrenciler yeni okul üniformalarına kavuştular. Sizde böyle bir yardıma vesile olmak istiyorsanız haberimizi okumaya devam edin.

PEKİ ASKIDA KIRTASİYE HİZMETİ NASIL İŞLİYOR?

Geçtiğimiz senelerde bu hizmete başladıklarını belirten Toprak büyük ses getirmişti, birçok aileyi sevindirmeyi başardık” dedi. Bu sene de ilginin büyük olmasını beklediğini dile getiren Toprak, kampanya hakkında da bilgi verdi:  “Kitapevinin önüne askılı bir stant koyduk.  İnsanlar yardım için aldıkları çeşitli kırtasiye ürünlerini buraya torba içinde asıp, bırakıyor. İhtiyaç sahipleri ise gelip buradan alıyor. Biz kesinlikle müdahale etmiyoruz. Aksine bu yardımı yapan insanlara destek olup, hem indirim yapıyoruz, hem de bizde ürün ekliyoruz. Okul üniforması konusunda da bize şu kadar çocuk giydirmek istiyorum diye bilgi veriyorlar. Biz de muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini buluyoruz ve çocukların okuluna göre kıyafetlerini teslim ediyoruz” dedi.

 DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORDI

Toprak son olarakta, “Devletimiz çoğu konuda destek oluyor. Biliyorsunuz okul kitapları uzun bir süredir ücretsiz dağıtılıyor. Kitapların dışında kırtasiye malzemeleri de öğrenciler için vazgeçilemez. Herkesin bu malzemeleri alamadığını düşünerek bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Destek verenler için de Allah razı olsun diyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

94 − 84 =